Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdziunia24

Straciłam męża

Polecane posty

Gość TomekOdszkodowanieee
Odnośnie powyższych tematów sprzed kilku lat oferuję pomoc w uzyskaniu odszkodowań/rekompensat za stratę najbliższej osoby. Wszystko poprzez legalnie działającą kancelarie prawną. Zapytać zawsze można. Pozdrawiam i Szczerze współczuję. Kontakt wstępnie: tomonikos@interia.pl -Tomek

Gość supera co?
fajnie gratulacje

Gość Facet56
Witaj, to straszny bol i nielatwo jest daradzic jak Ci pomoc. Jezeli masz przyjaciol, kolezanki to idz do nich, a nie siec w domu, bo to rozpacz. Dobrze pomaga tez medytacja. Wedlug przekazow parapsychologii, to jakosc i dlugosc zycia, kazdy wybiera juz sobie zanim przyjdzie na swiat. Sa osoby ktore moga nawiazac kontakt ze zmarlymi i mozesz porozmawiac z mezem. On zyje, tylko w innym wymiarze. Jezeli jestes wierzaca to pomodl sie za niego. Sprobuj w medytacji sama nawiazac kontakt z nim. Wprowadz sie w stan "Alfa".

Gość Kaitana
Współczuję :(

Gość mam sie bac???
Bardzo wspolczuję :( Na Twoim miejscu pewnie czułabym dokładnie to samo...

Ja także w wypadku samochodowym straciłam kogoś bliskiego - nie męża, ale gdyby on żył, to kto wie... Od kilku lat staram się z tym uporać, nadal źle mi z faktem, że jego już nie ma. młody chłopak, dziś miałby 26 lat. Jednak czas płynie, leczy rany, wygłusza ból... Tylko zawsze w dzień kolejnej rocznicy czuję się jakbym cofnęła się w czasie... Będzie dobrze, poradzisz z tym sobie. W końcu zawsze przychodzi taki moment, że patrzysz na to wszystko co Cię otacza i dochodzisz do wniosku, że jednak koniec świata nie nastąpił. Samochody jeżdżą, ludzie ze sobą rozmawiają a słońce wstaje co rano; ma się ogromne poczucie samotności, wyalienowania, ale to też w końcu mija. Zaczynasz się uśmiechać, powoli przestajesz płakać. Na końcu dajesz sobie pozwolenie na szczęście i zaczynasz żyć normalnie. Powodzenia.

Gość tiumplalumpla
czas ran nie leczy. Czas sprawia, że do tych ran się przyzwyczajamy i wydaje nam się, że boli mniej. Ale później da się w miarę normalnie żyć. Swoją małą -wielką miłość straciłam pięć lat temu i żyję. W miarę normalnie i w miarę bezboleśnie. Boli, gdy są urodziny, boli gdy są rocznice, święta i dzień w którym... Ale tak na co dzień już mniej. Trzy tyg to za mało na blizny. Trzeba więcej czasu. Życzę Ci byś byla jeszcze w życiu szczęśliwa

Gość linowski786
a dlaczego się nie odzywasz?

Dlaczego się nie odzywa?Dobre sobie.:D Ten topik był założony w zeszłym roku,ktoś go wyciągnął teraz..Ta Magda może już zapomniała o tym,że tu pisała.:( " 16:11 magdziunia24 "

Gość gość
Ja też straciłam męża ,jest mi z tym bardzo źle.

Gość gość
Ja też straciłam męża ,jest mi z tym bardzo źle.Czy mógł mi ktoś pomóc.

Gość gość
czy nikt nie czyta tego.nie ma odpowiedzi.sama mam sobie radzić

Gość gość
Trzeba otym rozmawiać ,są dobrzy psycologowie

Gość gość
Trzeba otym rozmawiać ,są dobrzy psychologowie.wien70@gmx.at

Gość gość
Może ty byś ze mną porozmawiał .Było by mi bardzo miło.