Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia250358

grzybica, ciąża itd wie ktoś?

Polecane posty

Gość gosia250358

dziewczyny, współzyłam z mężem 15 dnia mojego 32 dniowego cyklu, bez zabezpieczenia, do okresu mam jeszcze trochę, kuje mnie lewy jajnik bardzo często, podejrzewam , że mogło dojść do zapłodnienia (choć pewna nie jestem) :) no i też miałam grzybicę pochwy, czy mogę teraz (będąc w ewentualnej ciąży) brać clotrimazolum tabletki dopochwowe oraz smarować się maścia pimafucin i pimafucort. niewiem czy te objawy kucią mogą być przyczyną jakiejś infekcji czy ewentualnej ciąży.

Gość ej powiedz
ja stosowalam globulki dopochwowe clotrimazolum zarowno w czasie ciazy jak i pozniej, gdy cyckiem karmilam.

Gość ej powiedz
ja stosowalam globulki dopochwowe clotrimazolum zarowno w czasie ciazy jak i pozniej, gdy cyckiem karmilam.

Gość gosia250358
może być i kłuje ale to raczej też nie poprawne, bo podkreśla na czerwono jak się pisze : ) więc niewiem .

można stosować środki na grzybka - to w ciązy normalna przypadłośc. Ja miałam pod koniec, używałam.

Gość gosia250358
dzięki :) ciekawe tylko czy to ciąża, bo może nie :) może przewrażliwiona jestem :)

Gość gosia250358
dziękuję. :) ciekawe tylko czy jestem w ciąży, może przesadzam. :) na test za wcześnie. ..

a swoją drogą to mnie jajniki właśnie bolały - i byłam w ciąży - test wyszedł 2 dni przed spodziewaną miesiączką

Gość agula8
ja przy infekcji grzybiczej stosowałam właśnie clotrimazoum i probiotyki doustnie-najlepiej provag.O silniejsze środki musisz zapytać ginekologa-a wizyta Cie pewnie nie ominie:)