Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabiigabon

Test ciazowy- co to znaczy?

Polecane posty

Gość Gabiigabon

Kurcze podobno maja ulatwiac zycie a jestem jeszcze glupsza niz przed testem. :( W pelni dostosowalam sie do zalecnien, czyli siusiu do pojemnika, pasek wlozyc, 5 sekund przeczekac, wyjac, czekac na wynik. W okienku wyniku pokazala sie jedna piekna krecha. Mysle ok, nie jestem. I juz mialam wywalic test, kiedy odgial sie nieco ten paseczek od strony zamaczanej (on byl taki odchylany) i tam jak byk schowana druga krecha. Na ulotce nic nie ma o tym, zeby ta czesc bylo trzeba odginac ona sama sie rozchylila).... I teraz nadal nie wiem, pozytywny wynik, czy negatywny...

Gość Gabiigabon
Nie ma tu jakiejs "specki" od testow?

Gość asdsadasdas
Powinnaś mieć dwa okienka. Jedno kontrolne i drugie właściwe. Ta druga kreska była w tym drugim okienku, czy pod tą częścią zamaczaną?

Gość Gabiigabon
moge ich i ze 20 kupic, ale jak to samo bedzie wychodzic, to raczej od tego nie zmadrzeje. :/ Zwlaszcza, ze 1,5 tygodnia robilam test (innej firmy) i tez za wala nie moglam zinterpretowac, bo jedna krecha wydawalo mi sie, ze juz tam byla (wczesniej nie przyjzalam mu sie tak) a druga pojawila sie niby w miejscu gdzie miala byc ta pierwsza i w sumie nie wiedzialam, czy to sa dwie, czy 1 a druga juz byla... No normalnie rece opadaja. Czy nie moga robic tych testow dla takich jak ja- sprawnych inaczej? :/

Gość Gabiigabon
Tak pod ta zamaczana. Odchylil sie paseczek i tam byla druga krecha. A wczesniej pojawila sie krecha w okienku niezakrytym

Gość asdsadasdas
kreskę masz zobaczyć nie pod czymś co się zamacza tylko w okienku. Moim zdaniem nie jesteś :) po prostu substancja, która reaguje jest też pod paskiem do nasikania i tyle. A jak chcesz być na 1000000% pewna, zrób sobie test beta hcg, koszt ok 20-30 pln i żadnych wątpliwości :)

Gość asdsadasdas
kreskę masz zobaczyć nie pod czymś co się zamacza tylko w okienku.Jednak kreska - nbrak ciąży, dwie - ciąża. ale tylko w okiennku :P) Moim zdaniem nie jesteś :) po prostu substancja, która reaguje jest też pod paskiem do nasikania i tyle. A jak chcesz być na 1000000% pewna, zrób sobie test beta hcg, koszt ok 20-30 pln i żadnych wątpliwości :)

Gość asdsadasdas
kreskę masz zobaczyć nie pod czymś co się zamacza tylko w okienku.Jednak kreska - nbrak ciąży, dwie - ciąża. ale tylko w okiennku :P) Moim zdaniem nie jesteś :) po prostu substancja, która reaguje jest też pod paskiem do nasikania i tyle. A jak chcesz być na 1000000% pewna, zrób sobie test beta hcg, koszt ok 20-30 pln i żadnych wątpliwości :)

Gość asdsadasdas

Gość Gabiigabon
asdsadasdas i jak myslisz? Wybieram sie do gina ale dopiero po wielkanocy, bo i tak musze poczekac czy przypadkiem okres jednak nie nadejdzie.

Gość Gabiigabon
no szybsza bylas ode mnie.:) Dzieki Ok, czyli nie jestem. Zglupialam, bo za czesc co sie odgiela to poza poziomem moczu byla, czyli juz sucha. I sama nie wiedzialam czy liczyc dwie czy jedna. ALe jak krechy maja byc blisko siebie no to 1 byla. Ok. Jasne wszystko. Dzieki. :)