Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość svtonbnq

bielizna - oplaca sie??????????

Polecane posty

Gość wredna_maupa
kobieta nie powinna sobie żałować na dobrą bieliznę

Gość ja_kupilam_sobie
ja kupilam sobie u tej uzytkowniczki: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15118493 nie to ze robie reklame, tylko dalam link dla porownania. zaplacilam 61zl za 10sztuk juz z wysylka (wysylka z Anglii ale expressowo). Kiedys kupilam takie jak Ty pokazalas. po paru dniach zaczely sie pruc, szczegolnie te ciensze.a te z Primarka sa rewelacyjne i naprawde polecam. u nas w H&M trójpak za 40dychy wiec te 61zeta to nie tak duzo za 10par.

Te majtki sa straszne. Jak mozna nosic cos takiego? Wstydzilabym sie sama przed soba. A gdyby moj facet mialby nie w takich zobaczyc, spalilabym sie ze wstydu.

Gość ja_kupilam_sobie
anxi, chyba nie te z primarka? bo to zwykle bawelniane figi typu H&M

Moja opinia dotyczyła tych pierwszych. Od razu mi się skojarzyło z majtkami / skarpetkami z osobnym napisem na kazdy dzień tygodnia (hihi ;) W Primarku czy w H&M można już natrafić na ładną bieliznę w przystepnych cenach (z wyłączeniem staników, bo rozmiarówkę mają kiepską - zwłaszcza w H&M)

Gość lithobius
Gdzie najczęściej kupujecie ciuchy by fajnie wyglądać? Przez internet, czy tradycyjnie? Ja mam wątpliwości co do kupowania ciuchów przez internet. Podstawowy problem, czy będą pasować... Byłabym bardzo wdzięczna gdybyście zechcieli odpowiedzieć na kilka pytań dotyczących tego problemu w prostej 5 minutowej ankiecie. Link do ankiety: http://xr.com/ankieta

hej nie warto kupować takiej targowej bielizny jest sztuczna uczula, wala się wszędzie każdy ją dotyka bllee