Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojbjgyj

Czy jestem zaniedbana???

Polecane posty

Gość mojbjgyj

Nie zarabiam wiele, odkładam na wesele, dokładam się dowykańczania domu, kończę studia Nie jestem szczupła,mam 170 cm i waze 65 kg, włosy jakies takie krecone, jasna cera, maluje sie ale nie ostro...podkład max factor, jakis tusz do rzes, cienie i błyszczyk ubieram sie roznie...raz na sportowo, raz elegancko...nie mam strasznie markowych ciuchów : C&A, ORSAY, dzinsy i kurtka z big stara, czasami ciuchy z bazarku lub uzywane... nie mam tipsów, nie chodze na solarium, nie uzywam drogich kosmetyków czy ja jestem zaniedbana??? co robie zle??? ostatnio starszy facet z grupy na studiach ( około 45 lat) powiedział ze jestem zaniedbana....on juz łysiejacy z brzuszkiem

Gość mojbjgyj
i nie jestem obwieszona bizuterią...mam zegarek od narzeczonego, łancuszek srebrny z serduszkiem i pierscionek zareczynowy...czasami jak mnie najdzie zakładam jakies koraliki

Gość jeśli jego wina
ale głupi topik zaniedbana jak zaniedbana, ale mądra to raczej niezbyt

Gość salooonkoal
WEJDŹ NA TĄ STRONĘ I POZNAJ SWĄ NAJWIĘKSZĄ TAJEMNICĘ JAKĄ TYLKO SKRYWA TWOJE ŻYCIE... !!! UWAGA: tylko dla dorosłych!!! ==> http://twojatajemnica.orangespace.pl

Gość jeśli jego wina
jeszcze opisz jakie majtki i stanik dla pełnego obrazu :D jesteś jakąś smarkulą, czy jak? opisujesz swoje ciuchy i dodatki na forum szukając pocieszenia, bo nie spodobałaś się jakiemuś facetowi? i takie halooo przez to? puknij się w durny łeb!

Gość lamilak
eee tam starym gburem sie przejmujesz to sie nazywa projekcja-przenosi gosciu swoje kompleksy na ciebie

Gość salooonkoal
WEJDŹ NA TĄ STRONĘ I POZNAJ SWĄ NAJWIĘKSZĄ TAJEMNICĘ JAKĄ TYLKO SKRYWA TWOJE ŻYCIE... !!! UWAGA: tylko dla dorosłych!!! ==> http://twojatajemnica.orangespace.pl

Gość lamilak
eee tam starym gburem sie przejmujesz to sie nazywa projekcja-przenosi gosciu swoje kompleksy na ciebie

Gość lamilak

Gość Wolvfram
wkurzyły mnie słowa tego gostka , czy był nawalony , że takie słowa skierował do kobiety , kawał idioty wiesz autorko, fantastycznie wygląda każda kobieta, gdy ma wypracowany własny kobiecy styl i nie ważne, że kupuje ciuchy w lumpeksach , a sukienka lub spódnica raczej przez najbliższe lata nie wyjdą z mody i teraz czym krócej tym modniej :)

wazne ze narzeczonemu sie podobasz a nie jakiemus lovelasowi z brzuchem lysiejacemu...co za gbur...tacy faceci mysla ze kazda dziewczyna musi wygladac jak pinda z powiekszonym biustem, cyckami na wierzchu i spodniczka ktora przypomina pasek zeby tylek bylo widac...nie rpzejmuj sie jakis łaosiem...ja tez ubieram sie skromnie i w sumie jak siebie opisywalas to jakbys opisywala mnie...nawt o tej jasnej cerzei wlosach jakichs kreconych sie zgadza hehe mam tak samo :p i wiesz co? i sruu z jakims grzybem!

wazne ze narzeczonemu sie podobasz a nie jakiemus lovelasowi z brzuchem lysiejacemu...co za gbur...tacy faceci mysla ze kazda dziewczyna musi wygladac jak pinda z powiekszonym biustem, cyckami na wierzchu i spodniczka ktora przypomina pasek zeby tylek bylo widac...nie rpzejmuj sie jakis łaosiem...ja tez ubieram sie skromnie i w sumie jak siebie opisywalas to jakbys opisywala mnie...nawt o tej jasnej cerzei wlosach jakichs kreconych sie zgadza hehe mam tak samo :p i wiesz co? i sruu z jakims grzybem!

Gość nie kumamijnA
nie rozumiem: to masz ubrania z orsay, big stara? czy ze własnie ich nie masz? dziewczyno! wez sie opanuj... nie kazda z nas moze sobie pozwolic nawet na takie ubrania. i podkład max factor do tanich nie nalezy

Gość a ja myślę,
że pewnie jesteś typem szarej myszy i ten facet dlatego tak cię podsumował, bo taki typ jemu akurat nie odpowiada... choć jaka jesteś żeby powiedzieć o tobie zaniedbana, niby zdanie obcych się nie liczy, ale zawsze niesmak zostaje... dla równowagi--usłyszałam od kobiety wczoraj, że mam anoreksję--- jestem szczupła, ona to wieloryb, ma 30 kg nadwagi i co,,,,

Gość mojbjgyj
mam z orsaya i big stara ale czesto kupuje na przecenach max factor na bazarku bo połowe tanszy ;) chyba podrobka ale niech bedzie

Gość mojbjgyj
i owszem lubie w lecie czasami załozyc bluzke z głębszym dekoltem ale raczej nie wywalam cycków na wierzch przy kazdej okazji i czasami jakis obcas załoze... tylko...ja chyba nie czuje sie zadbana...z zazdroscia patrze na inne dziewczyny, które przeciez tez sie stonowanie ubieraja ale ja sie poprastu sama sobie nie podobam :(

Gość mojbjgyj
i owszem lubie w lecie czasami załozyc bluzke z głębszym dekoltem ale raczej nie wywalam cycków na wierzch przy kazdej okazji i czasami jakis obcas załoze... tylko...ja chyba nie czuje sie zadbana...z zazdroscia patrze na inne dziewczyny, które przeciez tez sie stonowanie ubieraja ale ja sie poprastu sama sobie nie podobam :(

Gość mojbjgyj

Gość mojbjgyj

w sumie dobra firma kosmetykow i ubran nie gwarantuje tego ze sie wyglada na zadbana...moja kolezanka ubiera sie w ciucholandzie a weyglada super, czesto sie jej pytam gdzie kupila traki super ciuch a ona do mnie " w lumpie za 5 zl" :p szkoda, ja nie mampkow i wyszukiwac ciuchy :p

Gość mojbjgyj
ojjjj cos mi sie za duzo nawciskało :(

to moze popros kolezanke zeby pomogla Ci dobrac jakies ciuszki albo podpatruj jak sa ubrane osoby w tv, w gazxetach itp ogladaj programy typu "jak sie nie ubierac, jak dbrze wygladac nago" tam podpowiadaja jaks ie ubierac zeby dobrze wygladac

Gość mojbjgyj
no ale ja sie ubieram jak wiekszość podpatruje w co sa ubrane kolezanki ale tez patrze na to co pasuje do mojej figury a facet stwierdził, ze wsztskie jestesmy zaniedbane a za przykład zadbanej podał jakas lale w mini w panterke i złote kozaczki

Gość pikna nieznajoma it is me
Jezeli sama sie zle czujesz tzn. chcesz cos zmienic to zrob to. Nie zwracaj uwagi na staego gbura:)

buhaha skoro tak stwierdzil to czym Ty sie przejmujesz? hehe bierz pod uwage zdanie kogos takiego?;p no dziewczyno daj spokoj, az wstyd brac pod uwage jego zdanie hehe