Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomibardzo24

Wyszła zdrada przez esemesa pomylke

Polecane posty

Gość smutnomibardzo24

W moim poprzednim zwiazku partner mnie zdradzal dwa lata. W tym nowym...tylko pol roku. Bylo tak. Moj partner ma wyjazdy z pracy. Jezdzi po calej polsce, jest sprzedawca bezposrednim zeptera. Jest prelegentem, w jego firmie jest tez inna prelegentka. Napastuje go. Wysyla mu smsy. Dwa tygodnie napisal jej "nie pisz do mnie, tak bedzie lepiej". Dzisiaj mieli szkolenie i wyslal mi takiego smsa. "Wiesz dlaczego ci napisalem zebys do mnie napisala? Bo z kazdym smsem i rozmowa zakochuje sie w tobie coraz bardziej. Tkwie w nieszczesliwym zwiazku ale tkwie...i zal mi ciebie" Moj chlopak wmawia mi, ze ten sms byl do mnie. Potem wyslal serie smsow swiadczacych o tym, ze niby to mialo byc do mnie, Dzwonil 7 razy. Tlumaczy sie i twierdzi ze to bylo do mnie. A propo jakiejs naszej wczesniejszej rozmowy... Pokojarzylam fakty. I pytam sie czemu w takim razie pisze o nas w 3 osobie... Chce z nim zerwac. ale boje sie. W zeszlym tygodniu spuscil sie do mnie. bez tabletek. Kochalam go i planowalam slub wiec pozwalalam cieszac sie z ewentualnego dzidziusia.. ...dzis juz sie nie ciesze. Nie chce mi sie zyc.

Gość smutnomibardzo24
Takich sytuacji bylo wiecej. Nie wiem zatem. Skoro ma tendencje do zdrad czemu ze mna jest? Po chuj? Czemu??? Czemu mi to robi. Wie, ze jestem z wierzacej, katolickiej rodziny. Ze nie zdradzam i mam zasady. A jednak mi to zrobil.

Gość smutnomibardzo24
chce sobie zycie odebrac bo nie mam po co zyc juz. Bede samotna matka z dzieckiem.

Gość zanim zasne ....
zostaw go, rozwiedź się

Gość smutnomibardzo24
Walczyc o niego... ..czy wypierdolic? Bo nie wiem.... ...

Gość smutnomibardzo24
Kocham go bardzo, ale ja pierdole... Sam sie wkopal i wmawial mi co innego.... kurwa...

Gość zanim zasne ....
walczyć? to on powinien walczyc o Ciebie:) 24 lata i chcesz sobie życie odebrac przez jakiegoś niezrównoważonego domokrążcę? otrząsnij się

Gość onaczylijaczyliniewiem kto
przestań. ten gnój nie jest tego wart. nie daj mu tej satysfakcji, bądź szczęśliwa bez niego!

Gość oludziskaswiata
dupek i do tego nieudolny klamca... na Twoim miejscu bym z nim zerwala... bo im dalej w las... nawet gdybys postanowila z nim byc, co z zaufaniem? stracilas je... a odbudowac nie tak latwo... sadzisz, ze on faktycznie nie jest szczesliwy z Toba czy celowo tamtej tak napisal?

Gość smutnomibardzo24
Wysylam mu smsy a on udaje edka.

Gość smutnomibardzo24
Jest ze mna szczesliwy, ale ma tendencje do zdrad. Sadze, ze mnie kocha, ale jest niedojrzaly i moze uprawiac seks z innymi dziewczynami a byc ze mna i tamte odrzucac. Ale ja sie zrzygam chyba... ...niedobrze mi... ....niedobrze..... ...on sie we mnie spuscil..pozwolilam mu. Cieszylam sie, bo zareczyny mialy byc. Juz mi nie zalezalo na zabezpieczeniu. Co ja zrobie jak bede w ciazy? ...zrzygam sie kurwa... ...jak mozna tak klamac bezczelnie...

Gość smutnomibardzo24
Kocam go cholernie. Jest przystojny, pociagajacy, ideal. Jak magnes. Ma duze powodzenie, ale to nie uprawnia go... ...ale tlumaczy sie jak glupi...udaje edka...kurwa...

Gość oludziskaswiata
po co piszesz do niego? on zrobil zle, on musi sie tlumaczyc... to on ma do ciebie pisac, dzwonic... daj sobie spokoj z nim... ten, ktory kocha, nie zdradza :o ile on ma lat?

Gość smutnomibardzo24
28 ma lat. co ja pisze? On twierdzi, ze mnie nie rozumie. Bo ten sms mialbyc do mnie... powiedzcie mi zatem dlaczego pisal o mnie w trzeciej osobie?

Gość smutnomibardzo24
ale dziewczyny, a ten seks? cholera.. ..samotna matka bede...

Gość przejzyj na ooczy
skoro cie zdradza to po co masz z nim byc a przeciez nie wiesz czy jestes w ciazy na 100% zrob test i bedziesz wiedziec ..i daj sobie z nim spokoj....

Gość smutnomibardzo24
a jak bede?

Gość smutnomibardzo24
Wiem... ...ale w takim szoku jestem...

Gość oludziskaswiata
masakra slowem :o do apteki po test marsz

Gość drogocenna
a kiedy sie kochaliscie bez zabezpieczenia? moze mozna juz test zrobic? bedzie dobrze. ja tez mojego podejrzewam o nielojalnosc

Autorko, jesli facet jest niedojrzaly w wieku 28 lat to lepiej brac nogi za pas, a masz ku temu wlasnie swietna okazje. Analiza kazdego slowa z jego smsa chyba mija sie z celem, poniewaz logicznym jest, iz nie mogl byc on do Ciebie. Nie jestescie pewnie ze soba od miesiaca, zeby on zakochiwal sie dopiero w Tobie coraz bardziej po kazdym smsie. A i za pewne nie prosil Cie przed tym sms, zebys do niego napisala (takowa prosba wynika z tej wiadomosci). Nie dobijaj sie do niego. Kopa w tylek. A Ty zrob test ciazowy.

Gość smutnomibardzo24
Jak mam sie nie dobijac jak tydzien temu slub planowalismy... ...i go kocham bardzo...

Gość smutnomibardzo24
wiem. to czemu mnie nie zostawi? po co ze mna jest?

Gość smutnomibardzo24
ja z nim dzis zerwe. przez telefon. ale cholera...zyc mi sie nie chce.. co zli na mnie jestescie? ledwo zyje.

ten sms mozna zrozumiec na dwa sposoby...ale jestem pewna ze nie byl do ciebie po tym jak pisze ze tkwi w nieszczesliwym zwiazku czym zaprzecza w pierwszej czesci ze coraz bardziej sie zakochuje... sprawdz czy jestes w ciazy jak nie to kopni go w dupe, uciekaj i zapomni po co ma cie zdradzac...krzywdzic... i nie martw sie ze ewentualnie mozesz byc samotna matka, ja jestem i zyje nieszczesliwa ale zyje bo mam dla kogo:) Powodzenia!!!

Gość przejzyj na ooczy
a ty ile masz lat??...mysle ze jak tak go kochasz to on cie udobrucha i sie pewnie pogodzicie a to zle bo z nim jest cos nie tak........a co do tego czemu z toba jest..to moze lubi miec swiadomosc ze zawsze moze do kogos wrocic i miec jakas alternatywe jakby mu sie skonczyly jego"znajomosci..".,,,co o tym myslisz?

Gość przejzyj na ooczy
moze lubi wiedziec ze ma jakas alternatywe...ze zawsze jak cos moze do ciebie wrocic gdyby mu cos nie wyszlo..z tamta....nie widzisz tego???

Gość smutnomibardzo24
dzieki... glupia jestem co...