Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomibardzo24

Wyszła zdrada przez esemesa pomylke

Polecane posty

Gość przejzyj na ooczy
moze lubi wiedziec ze ma jakas alternatywe...ze zawsze jak cos moze do ciebie wrocic gdyby mu cos nie wyszlo..z tamta....nie widzisz tego???

Gość doradca_spustowy
wszystkie niezamężne zapisują sobie na kartonie nad łóżkiem: "NIKOMU NIE DAM SIĘ SPUŚCIĆ W ŚRODKU PRZED ZAMĄŻPÓJŚCIEM" i powtarzają sobie codziennie jak mantrę ! jak najczęściej :)

Gość zjawiskowe_oczkaaaaa21
smutnomibardzo24--> kochana wspolczuje ci z calego serduszka , wiem ze jest ci ciezko ,a le nie warto sie denerwowac i odbierac sobie zycia dla takiego gnoja. Nie ten to bedzie nastepny, lepiej ze wyszlo to teraz niz gdyby mial zostac twoim mezem, zrobic ci dzieci i przyprawiac ci rogi, i ciebie zdradzac. Wedlug mnie to jest sciema ze ten sms byl do ciebie, wiesz co co on ci mial powiedziec??? no w takiej sytuacji sciemnia ze do ciebie, ale jak wczytasz sie w tresc tej wiadomosci to szybko skapniesz sie ze ona ciebie nie dotyczy!!! Tkwie w nieszczesliwym zwiazku ale tkwie...i zal mi ciebie"--> sory raczej do ciebie by takich rzeczy nie pisal, to wyglada jakby zalil sie kolezance ze mu w zwiazku juz nie iskrzy. Naprawde zapomnij o nim, wogole nie odbieraj telefonow, uloz sobie zycie od nowa. W nicku masz cyfry 24 --> pewnie to jest twoj wiek, jestes bardzo jeszcze mloda osoba znajdziesz sobie kogos lepszego naprawde. Szkoda nerwow na takiego fiuta, jest zwykla swinia bo skoro mu nie odpowiada w zwiazku to powinien porozmawiac z toba o tym a nie za twoimi plecami spowiadac sie. Powinnas sobie jego odpuscic, nie ma czego sie bac , decyzja nalezy do ciebie, czy chcesz znalezc innego faceta czy dawac sie w h*** robic i oszukiwac.

smutnomibardzo24--> kochana wspolczuje ci z calego serduszka , wiem ze jest ci ciezko ,a le nie warto sie denerwowac i odbierac sobie zycia dla takiego gnoja. Nie ten to bedzie nastepny, lepiej ze wyszlo to teraz niz gdyby mial zostac twoim mezem, zrobic ci dzieci i przyprawiac ci rogi, i ciebie zdradzac. Wedlug mnie to jest sciema ze ten sms byl do ciebie, wiesz co co on ci mial powiedziec??? no w takiej sytuacji sciemnia ze do ciebie, ale jak wczytasz sie w tresc tej wiadomosci to szybko skapniesz sie ze ona ciebie nie dotyczy!!! Tkwie w nieszczesliwym zwiazku ale tkwie...i zal mi ciebie"--> sory raczej do ciebie by takich rzeczy nie pisal, to wyglada jakby zalil sie kolezance ze mu w zwiazku juz nie iskrzy. Naprawde zapomnij o nim, wogole nie odbieraj telefonow, uloz sobie zycie od nowa. W nicku masz cyfry 24 --> pewnie to jest twoj wiek, jestes bardzo jeszcze mloda osoba znajdziesz sobie kogos lepszego naprawde. Szkoda nerwow na takiego fiuta, jest zwykla swinia bo skoro mu nie odpowiada w zwiazku to powinien porozmawiac z toba o tym a nie za twoimi plecami spowiadac sie. Powinnas sobie jego odpuscic, nie ma czego sie bac , decyzja nalezy do ciebie, czy chcesz znalezc innego faceta czy dawac sie w h*** robic i oszukiwac.

A jezeli chodzi o ta ciaze --. to ja na twoim miejscu jak najszybciej bym kupila test ciazowy i zrobila , bedziesz wiedziala na czym stoisz, i nie bedziesz sie niepotrzebnie denerwowala, trzymam kciuki aby poszczescilo ci sie tobie i okazalo ze jednak nie jestes w tej ciazy i naprawde nie boj sie jego zostawiac , lepiej zrobic to teraz niz dawac sie oszukiwac bo on wczesniej czy powniej zacznie krecic z tamta laska i zostawi ciebie, chcesz ryzykowac i dawac mu tylka z ryzykiem ze zrobi ci dziecko? ja nie moglabym juz takiemu kolsiowi zaufac ale zrobisz jak zechcesz. Ja na twoim miejscu bym zrobila ten test jak najszybciej a jak wyjdzie ze negatywny to kopnelabym go w tylek i ulozyla sobie zycie od nowa . I glowa do gory , musisz byc teraz silna ja wierze , ze wszystko dobrze sie skonczy:) pozdrawiam:)

Gość mona-lisa
Współczuję serdecznie, to okropne kiedy odkrywasz że ukochana osoba cię zdradza. A on zdradza na pewno i nie słuchaj pieprzenia że ten sms był do Ciebie. Napisał niby do Ciebie że jest w nieszczęśliwym związku ale tkwi??? Bez sensu. Jeśli chodzi o ewentualną ciążę to poczekaj aż naprawdę będziesz miała powody do obaw, jeszcze nic nie jest przesądzone. A tego gnojka zostaw bo sobie tylko życie zmarnujesz, skoro jest skłonny do zdrad to będzie tak robił nadal a Ty się przez niego wykończysz psychicznie. Wiem, że łatwo się gada jak się nie jest w takiej sytuacji ale wierz mi czas naprawdę leczy rany nawet te głębokie. Sama byłam w jeszcze gorszym położeniu, kochałam bardzo ale cóż skoro nie potrafił zrezygnować z innych kobiet to do widzenia. Szkoda życia na zastanawianie się czy w danej chwili nie jest przypadkiem z inną. Zasługujesz na szczęście i na pewno znajdziesz kogoś wartego żeby go pokochać i być tą jedyną!!! Trzymaj się ciepło:)

Jeśli od spuszczenia się minęło 14dni (a jeszcze jesteś przed spodziewanym okresem) to biegusiem do apteki i rano nasikaj na test, przestaniesz się stresować i przejmować :)

Gość lkfjbfe
przecież to proste:on pisał,że tkwi w nieudanym związku-skoro tak-powiedz,że go zostawiasz ,w imię miłosci do niego.Jak zaakceptuje tzn,że zdradzał,że chce sie uwolnić.a skoro tak-nie żałuj.

Gość kryyyyssiika
co za jełop. pisze, ze jest w nieszczesliwym zwiazku i mowi, ze to byl sms do ciebie?? i to ma byc na jego usprawiedliwienie?? to on jest jeszcze z kims w innym zwiazku? No kurde, ale albo jestem glupia i nie rozumiem prostych komunikatow albo ten koles ma IQ ponizej przecietnej i wierzy, ze ktos uwierzy w te bzdury. No ale to sprzedawca bezposredni - ucz ich wciskac rozne kity.

sms na pewno nie byl do ciebie, nawet nie ma co sie doszukiwac podwojnego zanczenia. dupek i lajza. rzuc go. zachowaj szacunek, w zadnym wypadku nie walcz o niego bo nie ma o co, nawet jakby mial z toba byc to sytuacja sie powtorzy. nawet jak jestes w ciazy to dasz rade. cale szczescie ze jeszcze nie jestescie malzenstwem, to by byla pomylka twojego zycia. sorki ze tak brutalnie ale szlag mnie trafia jak widze jak dziewczyny daja sie tak w glupka robic. sama przez to przechodzilam i teraz nie potrafie sobie wybaczyc ze tyle czasu stracilam na smutki i lzy. glupia bylam i mi wstyd za to. a temu madremu co to kaze wywieszac karteczke nad lozkiem powiem ze lepiej miec dziecko z facetem ktory cie zdradza i nie jest twoim mezem, niz miec dziecko z facetem ktory cie zdradza, a ktory jest twoim mezem. w pierwszym wypadku przynajmniej latwiej jest odejsc bez ceregieli rozwodowych.

Gość jukaa
nie dosc, ze zdradza, to jeszcze nie ma jaj i zamiast poniesc konswekwencje swoich czynow i po mesku sie przyznac, to jeszcze kreci i odwraca kota ogonem. Rzygac sie chce:O

Dziewczyno, otrząśnij się.... tego kwiatu to pół światu a jemu, choćby był Bradem Pittem, czy tym nowym idolem z jakiegoś tam świtu czy zmierzchu...(o wampirach w każdym razie bzdetka..)... krzyż na drogę.... Weź się w garść, zamknij rozdział, zrób test, wyjdzie negatywny, bo jeśli powiesz, że jesteś w ciąży, uznam to za prowokację.... Duży uśmiech, wizualizacja siebie szczęśliwym i do przodu :)

Gość
Nie rozumiem. Byłaś gotowa zajść w ciążę przed zaręczynami?! Przecież jesteś katoliczką. Religia uczy jak żyć aby być szczęśliwym. Najpierw ślub, potem dziecko. Ja jestem ateistką i wiem, że najpierw dba się o związek, wychodzi się za mąż (cywilnie dla mnie) i najpierw cieszy się małżeństwem. Po to, by wzięcie ślubu nie kojarzyło się z totalną zmianą i uwiązaniem przy dziecku. Jak się para małżeńska sobą nacieszy trochę, robi się dziecko. Taki jasny miałaś przepis w relgii... jak to się stało, że zmianiłaś kolejność?

Gość im szybciej sie
z orientujesz kogos masz u swojego boku tym szybciej sie otrzasniesz teraz ci sie wydaje wszytsko beznadziejne ale to minie uwierz mi ze nie kazdy facet zdradza.. postaraj sie uspokoic przemyslec wszytsko na chlodno tylko spokoj ci jest teraz potrzebny naprawde prosze cie ok choc troszke sie uspokoj i zacznij trzezwo myslec

Gość do Krokody
draznia mnie taki komentarze powaznie jestes z tych ci sie lubia przyczepic i dobic moze byc sobie katoliczka chciala dziecka w tym momemcie i juz a od kiedy wszyscy katloicy sa takimi katolikami w 100 % i trzymaja sie wszytskich zasad, blagam cie nie pisz juz nic wiecej

Gość straszny facet..brrrr
uciekaj od tego strasznego faceta, bo twoje zycie i dylematy beda tak własnie wygladac jak teraz. A pewnie i gorzej, bedzie zdradzał i klamał, coraz bardziej pewny siebie. Takiego chcesz miec męża? Musisz dokonac wyboru.

hej, autorko, co Ty wypisujesz-"jestem z katolickiej rodziny", itp, itd. To co,że z katolickiej? On mogł tego nie widzieć,że jesteś z katolickiej, bo,jak piszesz:"spuścił się".Od kiedy to katoliczki na to pozwalają? Poza tym w związku się nie "spuszcza", tylo się z kimś kocha. U was widocznie było inaczej i stąd to wszystko. daj sobie spokój, a na drugi raz:1/ jak jesteś katoliczka to nie współżyj przed ślubem, 2/ nie pozwalaj nikomu się "spuszczać" tylko sie z nim kochaj.Wtedy będzie dobrze.

Pomylkowo wyslal do Ciebie, chcial do niej, mi tez sie kiedys zdarzylo i zamiast do chlopaka wyslalam do mamy;-) porazka, no ale nie wazne, zostaw go, przezyjesz, a po co tkwi w zwiazku to Ci odpowiem, bo tak mu wygodnie, tak jak mojemu bylemu, 5 lat siedzial a teraz sobie poszedl i przezylam;-) Ty tez przezyjesz, zrob test bedziesz pewna, bo napewno wszystko ok i daj mu kopa w tylek bo bedzie gorzej. Pozdrawiam, no i wspolczuje Ci bardzo

Gość nie masz kobieto ......
teraz może ci sie to wydawac starszne ale maciezyństwo to cudowna rzecz. nie wazne że zerwiesz z nim będziesz miała dziecko i to jest cudowne. Facetów można miec mnóstwo a dziecko to rodzina, to ktos naprawdę bliski. Za 20 lat bedziesz sie cieszyć z 20 letniej córki albo syna.

Gość nie masz kobieto ......
chodzi mi o to że taki dupek nie powinien ci odbierać szczęścia z maciezyństwa i decyzja o dziecku nie powinna być spowodowana facetem. Żaden facet nie jest tego wart. masz idealny wiek na dziecko a potem zegar biologiczny nie będzie tykać i bedziesz mogła poszukac sobie naprawde idealnego faceta.

Gość nie rozumiem tu czegoś
skoro pisze , że to miało byc do Ciebie - ten sms to tak czy inaczej napisał ci , ze tkwi w innym związku. Więc ma kogos na boku :O A i jeszcze nie widzę w tym tekście 3 osoby :O albo ślepa jestem :)

Chce z nim zerwac. ale boje sie. W zeszlym tygodniu spuscil sie do mnie. bez tabletek. Kochalam go i planowalam slub wiec pozwalalam cieszac sie z ewentualnego dzidziusia.. ...dzis juz sie nie ciesze. Nie chce mi sie zyc. a gdyby ( jak ty to romantycznie ujęłaś ??) nie spuścił się ? zerwałabyś ??