Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapelusznica

Jakie kolory ?

Polecane posty

Gość Kapelusznica

Planuję zmienić nieco swój styl ubierania i zadbać o swój wygląd. W związku z tym, mam do was zapytanie - jakie kolory będą najlepiej pasować do szatynki o niebieskich oczach, jasnej cerze i piegatej ?

Gość Kapelusznica
Proszę o konkretną radę, bo jestem na etapie szycia i kolekcjonowania dodatków.

Gość jaka szatynka
chłodna, bardziej grafitowy odcień? jesli tak to na pewno odcienie granatu stalowo-niebieski i niebieskie kolory ale w chłodnej tonacji, jakaś fuksja blada, szarość może być np. biała tunika z wykończeniem w kwiaty np. bladoróżowe i niebieskie jeśli jesteś ciepłą szatynką to te same kolory tylko w tonacji ciepłej

Gość jaka szatynka
chłodna, bardziej grafitowy odcień? jesli tak to na pewno odcienie granatu stalowo-niebieski i niebieskie kolory ale w chłodnej tonacji, jakaś fuksja blada, szarość może być np. biała tunika z wykończeniem w kwiaty np. bladoróżowe i niebieskie jeśli jesteś ciepłą szatynką to te same kolory tylko w tonacji ciepłej

Gość
szary uwidoczni oczy pozatym naturalne kolory są najbardziej sexy kolory ziemi

Gość yolQa
proponuje udać się do wizażystki, która ma taką specjalną palete kolorów i dobiera je do Twojego wyglądu i osobowości. :) stylistki też się na tym znają. ;) - nie ma nic lepszego niż fachowa rada! :D musisz też się dobrze czuć w tym, co planujesz mieć na sobie. :) ja osobiście mam kasztanowe włosy i kasztanowe oczy i ubieram się prawie wyłącznie na czarno, gdyż ten kolor kojarzy mi się z profesjonalizmem. jestem szczupła, więc mi pasuje.

Gość Lilly Evangelin Ewellin
może i czarny Ci pasuje, ale skoro masz kasztanowe włosy to pewnie lepiej będziesz wyglądać w kolorach jesieni, ale to jeszcze zależy jaką masz karnację i kolor oczu. Autorce też proponuję jasny granat i wszelkie odcienie niebieskiego, może być zimny róż a z jasnych kolorów to jasny niebieski :D

Gość moralda
zdecydowanie fiolet i butelkowa zieleń ew. morska zieleń

Gość moralda
szmaragd, lekko przełamany złotem także