Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie pytanieeeee

Kiedy mężczyzna zaczyna myśleć o kochance?

Polecane posty

Gość glupie pytanieeeee

Da rade to jakoś poznać? Co myśli zamężny facet kiedy spotyka młoda, ładną wolną kobietę? Nie wiem czy mam się martwić. Mój mąż dostał nową Asystentkę w pracy. Jako manager narazie ją przyucza, ale przeczuwam że będą również później pracowali. Wraca z pracy cały w skowronkach, jeździ wcześniej. Czy facet dotąd oddany rodzinie, może zrobić skok w bok?

Gość mila sowa
Nie miej od razu takich myśli, bo sama się wykończysz. Wiadomo, że każdy normalny facet będzie zauroczony młodą kobietą. Ale sama pomyśl, co mu da młoda siksa? Ty masz z nim dzieci(tak zakładam, bo nie piszesz o tym), wspólne przeżycia i seks, którego ona mu nie da. Nawet jeżeli jest zauroczony, jak zakładasz, to postaraj się o jakiś wyjątkowo upojny wieczór, a nic nie działa bardziej na faceta jak jego własna żona, jako demon seksu. wiem co mówię. Głowa do góry.

Gość keks......................
Do Laguna. Ale jesteś mądra/y. Mniej trochę wyczucia.

Facet nie moze byc ...zamezny ha ha....zonaty tak! facet to taki stwor ,ze skorzysta z kazdej nadarzajacej sie okazji, wcale nie musi to byc laska cudnej urody, oby tylko zamoczyc, i cieszy sie jak glupi ha ha ha...

Gość głupie pytanieee
Wybaczcie z natłoku myśli napisałam zamężny ;) oczywiście chodziło i żonatego :)

Odpowiadam szczerze na postawione pytanie i tyle. Może zrobić skok w bok ale nie musi, to chyba oczywiste wszystko zależy od niego. Czasem nawet mimo udanej rodziny i kochającej żony się tak dzieje niestety i wyczucie nie ma tu nic do rzeczy, taka prawda. Miałam napisać nie, nie zrobi tego na pewno? Przykład Znam wspaniałą rodzinę, super atrakcyjna i przemiła żona, dziecko też przecudne i przesympatyczne ale jak usłyszałam to co ma mi do powiedzenia "głowa" rodziny na osobności to byście nie uwierzyli. Ja sama nie mogłam ale nie znaczy to przecież że każdy taki jest

Gość zaufanie zawiedzione
moj mnie zdradza wlasnie w takiej co jeszcze do matury nie przystapila, a sama miala tylu facetow w lozku ze szok, przerwala nawet ciaze.ja sie juz domyslilam i ludzie tez powiedzieli,a go nie ma no wyjechal niby ...zadreczam sie,bo co taka malolata moze dac doroslemy mezczyznie, wiecie co sam jak coz zrobilam " poprostu powyglyupialam sie jak mala dziewczynka" to zwracal uwage ze jestem dorosla a zachowuje se jak malolata, np wyzywal mnie ze nie moge jesc w Mcdonald, bo boczki mam, a faceci moga miec boczki, teraz jestem szkieletem. a wyglupianie chodzi o cos takiego ... poprostu zwykla radosc , usmiech, a teraz dowiaduje sie ze chodza uchachani gdzies tam on stary pryk a ona ( wyglada starzej ode mnie) nie wiem czy to ten sex z tyloma tak postarza ja oboje sie juz zaufac komukolwiek, on przejedzie cala polske oby tylko wsadzic ,dlugo szukal takiej by mu dala,ale w koncu zbajerowal przez neta i ma

Gość zaufanie zawiedzione
moj mi nic nie mowil, oawiam sie ze to nie skok w bok, spodobalo mu sie, my ledwo wiazalismy koniec z koncem, taka zwyczajna para, a tamta siksa ma kase rodzicow

Gość zminimalizować można
w taki sposób że trzeba męża doceniać, chwalić, mówić mu że jest mądry i tak dalej. Facet jak ma kobiete samowystarczalną to prędzej czy później poczuje się facetem przy kimś kto będzie potrzebował jego pomocy. Ja na przykład często proszę męża o pomoc nawet jak w jakiś sposób bym sobie sama poradziła czasem nawet lepiej niz on, np naprawienie czegoś, otworzenie słoika, często pytam go co by zrobił w sytuacji takiej i takiej i tak dalej . Moja mama i teściowa z powodzeniem to stosują. Nie ręczę że to uchroni ale na pewno zmniejszy ryzyko.