Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tytuł!! pomocy :)

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Witam. Kiedyś oglądałam w tv (fakt nie od początku) film, którego tytułu niestety nie pamiętam. Opowiadał o losach dwóch bohaterek. Jedna z nich samotnie mieszkająca chciała wynająć wspólnie z "obcą" osobą mieszkanie i takową osobę znalazła. Była to kobieta, która co później się okazało lekko mówiąc miała "coś" z głową. Upodabniała się do głównej bohaterki. Zrobiła sobie jak ona rude włosy, ubierała się tak samo itd, co wzbudzało w niej podejrzenia. Lokatorka było o nią zazdrosna nawet wtedy kiedy spotykała się ze swoich partnerem - chłopakiem. Ze złości m. in wyrzuciła psa z balkonu. To były takie ważniejsze wątki filmu, które zapamiętałam. Może ktoś kojarzy mniej więcej jaki może być tytuł tego filmu? Wiem, że bardzo mało info. ale trudno tak to streścić. Z góry dzięki za odp.

Gość kojarze ale tytuła nie znam ;)

Gość może....................
sublokatorka??????????

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no właśnie ja mam ten sam problem dlatego ten wątek hehe. Bo chciałabym go sobie ściągnąć i obejrzeć tym razem od początku raz jeszcze ;) Dodam, że główna bohaterka, podczas "castingu" na wybór lokatorki zdecydowała się na nią ponieważ dziewczyna ta okazała się zaradna i pomogła naprawić jej cieknący kran...

Gość wredna_maupa
współlokatorka, albo lokatorka :D taki tytuł

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sprawdziłam "sublokatorkę" i zgadza się. To ten film. Wielkie dzięki! :) Pozdrawiam. :)