Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

slogan kafeteryjny

Polecane posty

Gość Antek Bereda
przerwa dorwalas w koncu jakiegos faceta?:classic_cool:

Gość glen b
jem kupe

Gość ladaco

miałam prawie faceta prawie tzałe 2 miesiace ,ale jego zyebisci znajomi mnie przytłamsili siedzac w knajpie, zaczeli insynoawać jakoby byśmy mieli zacząc współżcie, oczywiscie chcac być fajna zaczełam snuć: "seks dopiero po 5 latach chodzenia, 5 nazeczeństwa 5 ślubie, ale wtedy to bedziem sie bzykać na potege całymi dniami, masz byc w formie ( tu zwracając sie do niego ) więć mozesz juz teraz zaczac ćwiczyc wzwody :classic_cool: " i ktos tam na to : "pewnie ma małe tzytzki i sie wstydzi " no hooj trafili piłką w dziurke :O😭 skłamalam :" no nie duże, ale za to zayebiscie kształne i sterczace, podobały by sie Wam":classic_cool: no ale hooj po takim przedstawieniu na pewno bym sie przed nim nie rozebrałą :o:O:O:O:O jak dla nich moje tzytzki w pushapie wydaławy sie małe :OO:😭 :classic_cool:

historia prawie prawdziwa :classic_cool: a tak serio to zbliża sie sezon letni, to dla mnie depresyjna pora roku :O trudno żeby miał faceta ktos ,kto nienawidzi swojego ciała mam wewnetrzny konflikt serologiczny a taki (gdyby nie postep nauki) przeważnie kończy sie smiercią bo gdyby nie moj wyjatkowo nie atrakcyjny imidz, przeczuwam że zostałabym mała nimfomanką 6 lat temu chce żębyscie wiedzieli : cierpie 😭 :O:O😭 :(

nie nie nie, to nie zbiór naszych zwrotów :classic_cool: bardziej podrecznik intruktrażowy dla nowych pokoleń 😭 żeby nie umarł :( bo fajny jest i długo ciezko i wytrwale nad tym prawcowalismy żeby powstało to tzo powstało :classic_cool:

Gość haha Przerwa ale zmyslasz
:D:D

Gość Antek Bereda
wycalowalas go chociaz?:classic_cool:

A ja was prosze abyscie nie uzywalo zbyt duzo takich zamiennikow bo odszyfrowywanie tekstu trwa duzo dluzej :p

skupiajac sie na pozytywach, to tak ale negatywnie, to zostałam bez znajomych, bez faceta i szans na niego, bez pracy i wszytko przez wyglad :O chyba Wam jeszcze tego nie mówiłam ? ze wszytko kooorfwa przez wyglad? :O :( :(

Gość TH is IT C
Jak go poderwałaś przerwa ?

ja nie podrywam, nie flirtuje, nie uwodze został mi przydzielony, na siłe :classic_cool: nie ma żadnego faceta ! nawet ze sobą nie chodzilismy na złosc mi , wszytkim babkom i ciotkom i całęj dalszej rodzinie :classic_cool: 🖐️)) załosne to wszystko 😭 :(

Gość TH is IT C
trzeba bylo mu obciagnac siusiaka. wtedy tzytzki sie nie licza

Gość Antek Bereda
no to co sie dzialo?opowiadaj

Gość chyba slang nie slogan
Dlaczego SLOGAN?!