Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelaaa14

Wstydze sie nosic podpasek !!!!

Polecane posty

Tak nawiasem mówiąc są też cienkie podpaski Belle ;) Jesli zaś chodzi o kwestie ekonomiczne, to polecam podpaski z Biedronki - są tanie, cienkie, dobrze się trzymają bielizny i jest ich kilka rodzajów. Tańsze od always, a równie dobre, są też podpaski Naturelle.

Gość Jestem sobą i tyle
Zacznij używać tamponów nienawidzę jak ktoś gada takie teksty.Tampony zaburzają środowisko naturalne pochwy,a zbyt długie ich noszenie doprowadza do wstrząsu toksycznego,sznureczek od tamponu może się urwać i co wtedy,pensetą będziesz wyciągać tampon z pochwy,tampony mogą się rozmakać w pochwie(ochydne prawda),po za tym młode dziewczyny,które nie współżyły tamponów zabardzo używać nie powinny,bo to grozi przerwaniem błony dziewiczej. Ja zachęcam Cię do używania podpasek.Bella perfecta i bella zwykła rządzą,bo nie są testowane na zwierzakach,a Alwaysy i Naturelle są. Powiedz mamie,że chcesz sobie kupić jakiegoś batonika i sok(np) i poproś o jakieś 5-6 zł,a zamiast nich kup paczkę chłonnych,cienkich,przewiewnych,miłych belli perfecta i ciesz się,że zostałaś w pełni młodą kobietą.:):):):):):) A mamie nie mususz mówić,pod warunkiem,że co miesiąc wygospodarujesz forsę na paczkę podpasek.Ja bym radziła powiedzieć mamie ale to twoje życie,twoje ciało i twoja sprawa.:) :D Nie wstydź się nosić podpasek,teraz istnieja tak cieniutkie,że wcale ich nie widać-serio.Bella perfecta(kolory:orange,red,green,rosa,violet,blue,maxi blue,maxi green)mają tylko 2 mm grubości,więc cienkość pierwsza klasa heheh:) :) :) :) . 3maj się!:):)

nos tampony..ob min i nie wstydzisz sie niczego.......

Gość kokoszanelllll
kto jeszcze używa podpasek?jebie od nich z cipy i wogóle co za niehlujstwo massssssssakraaaaaaaaaaa tylko śmierdziele

Gość a ja używam
Niestety, ale jak ktoś się nie myje to i najlepsze tampony nie pomogą. A więc to co piszesz "kto jeszcze używa podpasek?j**ie od nich z cipy i wogóle co za niehlujstwo massssssssakraaaaaaaaaaa tylko śmierdziele" nie ma pokrycia z rzeczywistością.

Gość wasze porady są dość dziwne
Dziewczyna wstydzi się poprosić mamę o pieniądze na podpaski, a według Was tampony to są za darmo, czy może o pieniądze na tampony dziewczyna nie będzie się wstydzić poprosić? Moja rada: powiedz mamie, bo jestem przekonana, że ona i tak wie, że podbierasz jej podpaski :) A co, jeśli któregoś razu mama nie kupi? Skąd weźmiesz? Chodzi o pieniądze rzędu 5 zł - jeśli już nie chcesz mamie mówić, to powiedz, że np. na prezent składkowy dla koleżanki, imieniny nauczycielki itp.

Gość juka:)
Jesteśmy kobietami i w takich sprawach powinnyśmy mieć do siebie zaufanie!!! tym bardziej odważ sie powiedzieć mamie, ponieważ nawet gdy by ci sie taka sytuacja przydarzyła w szkole to nie będziesz wstydziła sie zapytać koleżanki:)

Gość Adkka.!
czego sie wstydzisz? ;/ ?!>?!?!?! to normalna rzecz.! dorastasz.! nie wstydz sie!

Gość Hanek

Siemka bemka