Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

nietrafiony ciuch z allegro-co robić?

Polecane posty

zakupiłam na allegro koronkową sukienkę ciemnego koloru-taka złamana czerń , niestety okazało się że w sukience podszewka jest jasna! na dodatek tylko do połowy uda a ciuszek jest do połowy łydki, wygląda to komicznie, tak jakbym założyła pod to krótką jasną haleczkę , bardzo rzuca się to w oczy i ogólnie żle to wyglląda, w opisie aukcji nie było o tym mowy a na zdjęciach nie było widać , całość ładnie się prezentowała bez różnicy w kolorach, co mogę zrobić czy domagać się zwrotu pieniędzy i odwrócenia całej tej sytuacji /oczywiście ja zwracam towar w nienaruszonym idealnym stanie/ czy mam szansę na zwrot, a jak się ma do tego prawo? /tak w razie czego żeby wiedziała czy mogę podeprzeć się jakimiś prawnymi ustawami czy czymś takim/ bo nosić tego nie będę a kosztowało to mnie dość duże pieniądze

Gość @@@@@@@@@@@@@ !
jeśli jej długość sie nie zgadza to napisz do nich .... zrób foto .... itp itd ...

Gość daj link

nie wiem dokładnie jak z tę rejestracją jest ale chyba tak bo przy danych obok nazwiska była również nazwa tak jakby nazwa działalności ale bez żadnego pph itp, a właściwie to wszystko inne tzn wymiary się zgadzają tylko ta okropna halka , im dłużej na nią patrzę tym bardziej tego ciucha nienawidzę

ale jesli kupilas to na kup teraz to masz 10dni na zwrot, bez podania przyczyny

tak kupiłam to na opcji KUP TERAZ czyli powinno wystarczyć że napiszę emaila że chcę zwrócić i to wszystko? nie powinno być problemów ? oczywiście pal licho już kasę za przesyłkę

Gość na serio tak idzie
napisz do nich, czy możesz zwrocic , jak nie odpowiedzą to negatyw i sprawa do allegro !

przeczytaj strone "o mnie" sprzedawcy a jak tam nic nie ma to napisz maila i wttlumacz o co chodzi

na stronie "o mnie" nie mają tego typu informacji

Gość oddaj na biednych
bedzie pozytek!!! Ale co za idiota kupuje ciuchy w internecie.... ksiązki, agd, czesci do samochodu...to mozna, ew. kosmetyki znanych firm i sprawdzone...ale ciuchy kupuja tylko idiotki bez wyobraźni!!!

ja też parę razy kupowałam i zawsze było ok

Gość
taaa ciuchy nie kupowac na allegro,a kosmetyki sprawdzone tak,jaasne,a jak sprawdzisz ich oryginalność? Ja osobiście dużo kupuję ciuchów na allegro i wszystko póki co pasuje,Ty po prostu napisz mejla do sprzedawcy i wyjaśnij,oby nie robił problemów bo to różnie podobno bywa....

a jeśli to prywatna osoba to też mogę zwrócić? ale pewnie działalność bo dużo sprzedaje tego typu ciuszków i wszystko nówki

jak osoba prywatna i nie ma dzialanosci a sprzedaje tego duzo to i duzo zarabia, mozesz ja postraszyc ze oszukuje US bo nie odprowadza podatkow :P napisz do niej ze zgodnie z obowiazujacym prawem masz 10dni na zwrot (o ile nie byla szyta na wymiar)

Gość hehe smieeesznee
Ja tez kupuję dużo ciuchow na Allegro... Jak ktoś zna swoj rozmiar i swoje wymiary, to dlaczego ma nie kupować ciuchow ? Ja zwykle jestem zadowolona, a jak mi coś nie podpasuje to wystawiam na Allegro lub na wymiankę na wizażu i jest git :D

dziękuję wszystkim za porady, mam nadzieję że uda mi się coś wskurać