Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakola to zmora

Zakola - zmora wspólczesnych facetów

Polecane posty

Gość Zakola to zmora

Kobietom zostają teraz prawie same łysawe ciołki, o faceta z bujną czupryną coraz trudniej

Gość Lucius Dekretus
Pff ... jaka to wygoda dla faceta - zazdrosnico :) Ale 3mm to obowiazek.

Gość testosteron powoduje łysienie
włosy mają cioty!!!

Gość
jeśli kochasz faceta za włosy, to ty masz problem, a nie oni :D

Gość lysyciolek
co to za drętwy autor/ka tematu ? Łysy ciołek ..... he he. Pewnie pisze to jakiś niedowartościowany dupek, owłosiony. Łysiałem od czasów licealnych hihihihihihi, dopadła mnie fajna przypadłość, miałem to w doopie, bo co innego miałem robić :) Ani wielkich kompleksów ani nadmiernego stresu. Po jakimś czasie zauważyłem, że dla dziewczyn nie miało to żadnego znaczenia..... i nie mówię tu o sprawach łóżkowych........ bo byłem raczej hmmmmmmmmmmmm powściągliwy w tych sprawach. Łysiałem na potęgę, zakola ?, ja łysiałem jak szalony :) Teraz mam piękną, sporo młodszą żonę, śliczne dzieci.............. bawią mnie sytuacje, gdy podchodzę do ślicznej dziewczyny, mojej połóweczki np na plaży czy na ulicy i wymieniamy takie tam czułości........ fajnie widzieć jak barany w stylu autora postu gapią się zniesmaczeni tym widokiem. Wg nich takie ślicznotki, fajne i inteligentne, są z ustawy przypisane brylantynowanym gigusiom. Naoglądali się może za dużo filmów, gdzie łysi i Murzyni tracą życie a przeżywają ci "piękni" :) :) Łysy = zły, głupi, nieatrakcyjny, bezwartościowi.... prawda, dupku ?? Porażające.... ale i śmieszne zarazem. Może jesteś po prostu zerem, kolego ??? I stąd Twoje kłopoty.... życzę szczęścia, trochę oleju w głowie, i żebyś przestał w końcu majstrować ręką w rozporku. A może prościej........ wyłysiej, może staniesz się atrakcyjny. Pozdrawia cie szczęśliwa łysa pała :)

Gość rajki_875
Ja mam wykladowce, koles po 30-stce, goli sie calkiem na lyso a wyglada oblednie! Gdyby ktos powiedzial ze spodoba mi sie lysy facet to bym sie popukala w czolo bo kojarzyli mi sie z jakimis karkami i dresam;) A on? Po prostu niesamowity, do tego ma piekne oczy. I niestety zone i coreczke;) Kiedys przyszedl z takim kilkudniowym "odrostem";) i widac bylo ze ma duze zakola i lysieje na czubku

Gość lysienie jest obrzydliwe

Gość a ja jestem dziewczyną
i też cholera mam zakola...:(

Gość rowniez dziewczyna
tez mam zakola :D i się nie przejmuję :P (a są one naprawde duże, pewnie od testosteronu :P)

Gość ghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
moj maz ma zakola i wysoki testosteron, mimo to ma problemy ze wzwodem - ogromne od kilku lat.

Gość lysyciolek
tak się podnieciłem pisząc ten post powyżej, ze zacząłem gryźć myszkę :O oprzytomniałem dopiero kiedy przeżułem i połknąłem kabel :D ps. to nie jest podszyw :classic_cool: