Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hunnie

poratujcie mnie.

Polecane posty

jestem skończoną kretynką. nie mam siły żyć. wszystko mi się jebie. poza tym rozstałam się z chłopakiem, który powiedział że sie zabije.. ma wyłączony telefon.. nie wiem co robić. kurwa :O

Gość Robson03082005
Łyknij setkę wódy i idź spać.

Gość jesli sie zabije to nie twoja
wina tylko jego psychiki, dobrze zrobilas rozstajac sie z porabanym szantazysta. Idz spokojnie spac.

nie mam wódki. najchetniej bym sie upiła, a żebyś wiedział. z tym ze jutro musze zdac najwazniejszy egzamin w moim zyciu.;/

jak nie moja wina, jak wszyscy beda sie na mnie wyzywac. tylko nikt nie wie jak on mnie traktowal.. ja tu oszaleje ;(

Gość Robson03082005
Ile masz lat? 16?

Gość jaasne zmien lekarza
bo juz takie glupoty wypisujesz ze pozal sie boze !!!!

zajebiscie kurwa znalezli sie dorosli wielce madrzy bez problemow. moze nie mam sie komu wygadac ? moze potrzebuje jakiejkolwiek rozmowy.

Gość no to powiedz o co konkretnie
chodzi, maze cie ktos poratuje, bo w ciemno trudno.

o co konkretnie? bylam w zwiazku. chlopak mna rządził jak chcial, chociaz sie wypieral ze wcale tak nie jest ze chce dla mnie jak najlepiej.. ze mam wolna reke ( w sensie swobode tyle o ile) ale za sekunde mialam sprawdzone e-maile, archiwum, smsy, polaczenia.. wszystko!. wszystko bylo jak on chcial.. wiecznie mi wypominal sprawy ktore nie dotyczyly naszego zwiazku ( a mianowicie moje zycie jak wlasnie mialam te głupie 16 lat) gdzie nawet nie wiedzialam o jego istnieniu. moglam robic co chcialam prawda..? ale nieee.e... wszystko bylo zle. na kazdym kroku.. jechal po mnie ze jestem zlosliwa.. jest chorobliwie zazdrosny. nie moge miec znajomych plci meskiej.. nie moge dostac komentarzy od kolegow.. od razu do nich dzwoni i sie drze. nie wytrzymalam.. zerwalam.. zaczal mnie szantazowac..

wiem ze lepiej. powiedzialam mu ze nie pasujemy do siebie.. .. ze nie ma sensu tworzyc tak nieudanego zwiazku a o kontynuacji nie wspomne. ale widzisz :O

Mintaja.. mam same problemu w domu.. w szkole z moim zdrowiem.. i jeszcze ten kretyn ;(

Gość i super ze sie z nim
rozstalas! Po co ci taka kula u nogi? i czym cie szantazuje? samobojstwem? Niech spada. A jesli czyms tobie grozi to zglos na policje,a w kazdym razie mu zagroź . NIE ZALUJ, CIESZ SIE ze zmadrzalas i uwolnilas sie od gnoja, Przejrzyj!

a w domu i szkole zaczniesz nowe zycie, grunt ze sie odczepilas od tego ogona - to wielki postep.

no samobójstwem..:( ja nie jestem az tak obojetna na ludzki los..:(

słuchaj ja też mam w domu i to jeszcze jakie!, w szkole to może mniejsze od Twoich ale też, czasem to się żyć odechciewa

przepraszam ze wam tu tyłek truje.. ale ja naprawde nie mam sie komu wygadac ;(

facet ktory sznatazuje samobojstwem to szmata, w ogole o tym nawet nie mysl. Nie popelni, spoko.

no komuś trzeba :( Weź się hunnie prześpij jutro będzie lepiej

hunnie, nic się nie martw, każdy ma w życiu takie chwile, kiedy wydaje mu się, ze wszystko spieprzył, a wcale tak nie jest. a co do emocjonalnego sznatażysty - znam takich i wierz mi, ze oni baaardzo dużo mówią, co to oni nie zrobią... kończy się najwyżej na wlaniu w siebie litra wódy. więc nie martw się i spokojnie idz spac, musisz się wyspać przed jutrem. ps. jak tam historia? śledziłam po cichutku Twój temat, ale się nie wtrącałam :) 🌻

apple juice new- no wlasnie mam nadzieje ze on tylko tyle gada. jak ja moglam sie tak wkopac ;/.. nie rozumiem tego :( co do historii to wlasnie na jutro mam przelozony spr z tamtego tygodnia.. no porazka po prostu.. albo nic nie umiem.. albo odnosze tylko takie wrazenie. ja juz mam to wszystko w nosie. ja powaznie nie mam sily walczyc z ta szkola, z chlopakiem..

Gość kultura japonska i polska
hunnie wiesz co powinnaś zrobić?