Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucona przez sms

wiem że mój ex którego nienawidzę ma teraz imprezę z ziołem

Polecane posty

Gość rzucona przez sms

powinnam zadzwonić na policję? po tym jak mnie potraktował?

Gość kultura japonska i polska
dawaj :classic_cool:

Gość Alexa....................
A jasne...

Gość zemsta jest słodka
nie żałuj sobie :)

Gość Alexa....................
I nie wiem na co czekasz... :D

Gość Notakbywa
O boze dziewczyno o co ci chodzi skoro to twoj byly to czym sie przejmujesz

Gość kultura japonska i polska
jak zle potraktowal, to niech sie liczy z konsekwencjami :classic_cool: chociaz i tak sie nei dowie ze to ona :D chyba ze ma wtyki w policji :O

Gość rzucona przez sms
nie ma wtyków. sami jego znajomi. dzwonię! :D ale do mnie nie przyjdą najpierw co nie?

mój zawsze mając do wyboru tryb dzienny (nauka w dzien) lub tryb nocny (nauka w nocy) wybiera trzecia opcje - sen :D a teraz zamiast zakuwać biofizykę siedzę na kafe:D ale wiesz jaki mam wstręt do bf po tych hopkach...

atp ja tez mam tryb nocny :o nawet melatonina nie pomaga mi sie uregulowac :o a co do kolegi z ziolem to pokaz klase i daj mu spokoj :P

hehe, z ta nauką to ja też tak mam... zawsze mnie usypia :D wiem, rozumiem Cię... ja teraz powinnam siedzieć i albo kuć biologię albo pracę z polskiego, ale co tam, siedzę na kafe i sie odmóżdżam! :P

Mi tez tryb nocny odpowiada - w nocy. ale nie rano kiedy musze wstać na zajęcia:D za to jestem totalnie nocna weekendowo. ostatnio piątek sobote i niedziele sie lenilam w dzien, ale wszystkie 3 noce zapieprzałam:)

ja niestety dużo:) tzn snu jest mi zawsze mało i to chyba wynika z problemów z tarczycą, ale oczywiscie na badania nie mam czasu :D

tez moze pojde sobie zbadac tarczyce jak ma to cos wpsolnego ze snem bo mi 12 godz snu to takie minimum do wyspania :O

a macie tak ze np spiac 6 godz w dzien bardziej wysypiacie sie niz spiac 6 godz w nocy?

ja śpię max 6 godzin, ale czasem mam takie dni (w weekend), że śpię do 12 :D ale to niezwykle rzadko. Heh, i kto to mówi. :D znajdź trochę czasu na te badania, bo na pewno sama wiesz, że lepiej zapobiegać niż leczyć. :P

ja nigdy nie mogłam spać w dzien, a na studiach teraz u mnie to norma. co lepsze - nie chodzi o to że spaniem w dzien zastępuję spanie w nocy, tylko spię DODATKOWO w dzien:D i jak tu znaleźć czas na studia, poprawienie matury, Ukochanego i chwilę dla siebie:D ? ATP, wiem wiem, ale jak to się mówi "szewc w dziurawych butach chodzi" :D