Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucona przez sms

wiem że mój ex którego nienawidzę ma teraz imprezę z ziołem

Polecane posty

ja tak między 2 a 4 chodzę spać, ale i tak ładuje baterie Pluszami i innymi MBA... a zajęcia najwczesniej (akurat jutro) na 10.45

łooo, fajnie tak na 10,45 najwcześniej. A co to MBA? Kuzynka mi mówiła, że Plusz jest dobry. Ostatnio odkryła jakiś nowy na koncentrację czy coś. Ale ja jakos nie przemogę się do jego uzywania, raczej nie mam takiej potrzeby. :P

roznie jak mam wolne to spie do oporu, jak musze wstac na cwiczenia/laborki/lektorat to wstaje, wyklady sobie odpuszczam :D pamietam ze w liceum to sypialam na raty, po poludniu troche, pod wieczor troche nad ranem troche :D ale to tylko przez czas w ktorym uczylam sie biologii intensywnie, dobrze ze przeslzo mi po 1 semestrze :D

automatyke i robotyke, wlasciwie nic bezposrednio nie zwiazanego z biochem, ktore wybralam pod naciskiem siostry :o

bo siostra byla po biochemie i studiowala genetyke :o no a po opowiastkach jakie to sa fajne studia, ciekawostki itd bez wspomnienia o pozostalych aspektach czyli np liceum i ogrom materialu z biologii :o

nawet nie wiesz jak ja bym chciała studiowac medycynę, już nawet mam pomysł na jaki temat mogłabym robić pisac pracę doktorancką. :D ale pewnie o tym wiesz, w końcu byłas na maturalnym topiku ;) jednak na razie mi to nie grozi, więc wybrałam sobie bioinformatykę. :P

no w sensie ze zapomniala wspomiec o pozostalych aspektach, sorry ale dzisiaj spalam tylko ze 3 godziny i ciezko mi sie zaczyna myslec

no własnie czytałam na topiku o pomysle z bioinformatyką... nie rezygnuj z medycyny :) mam nadzieję, ze nie przeraziłam Cię moimi opowiadaniami, tu na prawde nie jest tak tragicznie ;) Ellinka, w takim razie czas spac:) kiedyś trzeba odpoczywać:) ja tez sie powoli zbieram chociaz bf prawie nie tknęłam, więc jutro będę musiała raaano wstac...

ciezko bedzie z praca po bioinformatyce, chyba ze na uczelni zostaniesz

ja jeszcze nie ide, musze sie porzadnie zmeczyc zeby szybko usnac, poza tym ogladam szklo kontaktowe:P

Elli, a ja juz powoli padam na pyszczek i mam do wyboru isc spac i jutro zaspac = nie nauczyc się albo zaaplikowac sobie mba nie nauczyc się bo mi nie wchodzi i jutro zaspac :D:D:D:D

wiesz, bioinf jest na bank ciezka bo poza cala biologia molekularna,genetyka dochodzi informatyka, programowanie i inne pierdoly, bedzie ci sporo czasu zabierala nauka

Bo musiałabym w rok nadrobić trzy lata rozszerzenia ze wszystkich przedmiotów, rozłożyłam to sobie na raty. Ja wiem, wiem... Dlatego zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praktyce. Może w końcu rzucę wszystko i pójde na kasę do biedrony. :P

chociaz moze sama informatyka nie zabiera az tyle czasu za to bio molekularna- owszem, widze po swojej siostrze :o

jak chcesz sie nauczyc biologii do matury zeby sie nauczyc to lepiej rok poswiecic na przygotowywanie+jakies latwe studia zeby sie nie odzwyczaic czy raczej przyzywczic do studiowania, a tak niepotrzebnie zasmiecisz sobie glowe wiedza ktorej ani nie bedziesz mogla wykorzystac na maturze, albo nieswiadomie ja wykorzystasz a nie bedzie tego w kluczu i inne rozne bajki (no chyba ze w maturach cos sie zmienilo ale nie sadze)