Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 wszyscy padli?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 nie wszyscy,za wcześnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 w sumie, jeszcze młoda pora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 nie wspomniałeś o trzecim banie ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camp pobzykamy się Napisano Marzec 30, 2010 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 bo był z nienacka, znaczy pisałem pisałem, a rano już nie mogłem... modki sie spóźniły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 jawnie, bzykanko mile widziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 oranż idź na erotyczny :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 chociaż jestem już tak upierdolony wódką że nie wiem czy bym dał radę pierdolić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 a tak w ogóle to wasze zdrowie jak zawsze, póki wódka jest trzeba ją pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wielki czarny murzynełe Napisano Marzec 30, 2010 wystarczy ze sie wypniesz, resztą zajmę się ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 O, dzienki :) a ile już wypiłeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupapomidorowa 0 Napisano Marzec 30, 2010 Camp - ?Que pasa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 Zupka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 dziś?? a no wypiłem z... tak gdzieś hmm... nie wiem. seryjnie, bo od 6 rano jakieś flaszki się przewijały, tu kumpel tam kumpel.. no z 6 flaszek poszło z kolegami pijąc... ale mam pół deluxe żołądkowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 siema zupko:D coś kminisz dzis widzę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 a jaki powód picia ? czy bez powodu ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 no chyba bez powodu:D powód taki że ciągle ktoś mi dzwoni że jest flaszka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 i nie masz dość ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 nie:D no nie odmawia się flaszki choćby o 5 rano na kacu!! zawsze jak jest to jebnę pare wirów!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 i Ty się pytasz czy ktoś jeszcze żyje ? :D to ja się ciebie zapytam, Ty jeszcze żyjesz, bo ja bym już umarła :D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 no ja się trzymam:D nie ma że boli! flakon jest to zapałki pod powieki i trza pić, taka kultura na mej dzielnicy:D musisz pić jak ktoś wpadnie z flaszką, nie ma innej opcji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 to ile Was tam siedzi ?, czy pijesz do lustra ? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupapomidorowa 0 Napisano Marzec 30, 2010 nie żyje - Sorki, że z opóźnieniem, ale czytam te "Największe sknerskie teksty" i tarzam się ze śmiechu :D Sama się tam wpisałam, ale na pomarańczowo :( I teraz żałuję, ostatecznie ślepota nie jest karalna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 teraz już sam, ale z 2h temu kumpla odprowadzałem do klatki bo ledwo stał... ale zostało pół flaszki więc zamykam ją:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 jak chcesz żyć to lepiej zamknij, albo się z nami podziel :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 no to wbijać mi na chate:D starczy dla każdego, bo jak by miało zabraknąć to mam promila pod domem i można dokupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 to dawaj namiary :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach