Gość camp zakochalam sie w tobie Napisano Marzec 30, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupapomidorowa 0 Napisano Marzec 30, 2010 Mogę przynieść ogórki ;) I frytki, naturalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 no mówię że kraków os zgody:D pod szkołą 26:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 a stamtąd można iść wszędzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 ach, miłość:D miło mi:D fajnie że ktoś mnie kocha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 lubię ogórki :D to ja przyniosę śledzika :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 Camp, czy Ty kiedyś szukałeś Zupkę ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 ja to nie zagryzam, walę banie i popijam browarem, najlepiej tatrą pils Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 szukałem zupkę, nie raz nie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 tośmy se kiedyś pogadali :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camp zakochalam sie w tobie Napisano Marzec 30, 2010 :) To ja przyniose ciasteczka i cos na slodko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 no masz nieznany mi nick, aleee... możliwe, bowiem camp jest tylko jeden, jeżeli gadałaś z campem to i ze mną:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupapomidorowa 0 Napisano Marzec 30, 2010 Uhu, widzę, że miłość na kafe kwitnie :D Dobrze, wiosna idzie ;) Wiecie, że ja nie mogę dzisiaj zasnąć? :O Wstaję za trzy godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 ale gadałam pod innym nickiem:D ten wymyśliłam dzisiaj do Twojego tematu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 camp zakochalam sie w tobie, przynieś paczkę kondomów, gdyż miłość bez seksu nie jest spełnioną:D pamiętaj:D a na słodko to będziemy się pieścić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 zupko, za 3 h to nie ma mowy o spaniu... przeczekaj lepiej już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 a co do "nie żyję" to tera nie wiem, może miałaś nick... hmmmm, kurde, niezalogowana??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 podobny do Zupki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 hmmm, czyli?? no weź się ujawnij:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 "zupapomidorowa mniamm" - na pomarańczowo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 aaaa:D szkoda tylko że nie pamiętam o czym była gadka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 byłem najebany na 100%!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupapomidorowa 0 Napisano Marzec 30, 2010 O rany, to pewnie dupapomidorowa :P Żart ;) Staram się nie zasnąć, piszę tutaj, oglądam jakiś film, już sama nie wiem, co by tu jeszcze... O, kawę wypiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 głównie o zupie :D..dalej nie powiem :p to Twój temat, nie możesz odszukać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 :D hehe, a ja i tak nie pamiętam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 kurde 100 mililitra se jebne teraz w ramach przypomnienia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 tak, na pewno sobie przypomnisz :D znajdź go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupapomidorowa 0 Napisano Marzec 30, 2010 Aż zaczynam żałować, że mnie tu nie było :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Marzec 30, 2010 wolę nie żyć przeszłością:D właśnie walnąłem se wódeczki i otworzyłem piwko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie żyje Napisano Marzec 30, 2010 ide spać nocne marki :) Camp, nie pij więcej Zupka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach