Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarek?

dlaczego baby piszą takie głupie teksty na nk i fotce o sobie?

Polecane posty

Gość czarek?

Gdy odchodzę od niego obrażona, Idzie za mną. Gdy patrzę na jego usta, Całuje mnie. Gdy go popycham i biję, Chwyta mnie i nie puszcza. Gdy zaczynam do niego przeklinać, Całuje mnie i mówi, że kocha. Gdy jestem cicha, Pyta, co się stało. Gdy go ignoruję, Poświęca mi swoją uwagę. Gdy go odpycham, Przyciąga mnie do siebie. Gdy mnie widzi w najgorszym stanie, Mówi, że jestem piękna. Gdy zaczynam płakać, Przytula mnie i nie odzywa się słowem. Gdy widzi jak idę, Podkrada się za mną i przytula. Gdy się boję, Ochrania mnie. Gdy kładę głowę na jego ramieniu, Nachyla się i mnie całuje. Gdy kradnę jego ulubioną bluzę, Pozwala mi ją zatrzymać i spać z nią w nocy. Gdy mu dokuczam, On też mi dokucza, i robi, że się śmieję. Gdy nie odzywam się przez długi czas, Zapewnia mnie, że wszystko jest dobrze Gdy patrzę na niego z wątpliwością, Uzasadnia. Gdy biorę go za rękę, Łapie moją i bawi się moimi palcami. Gdy zdradzam mu sekret, Zatrzymuje go dla siebie. Gdy patrzę mu w oczy, Nie patrzy w inną stronę, póki ja tego nie zrobię. Gdy za nim tęsknie, Wie, że mnie to boli w środku. Gdy mówię, że to koniec, On wie, że dalej chcę, żeby był mój. Gdy podbiegam do niego z płaczem, Pierwsza rzecz, którą mówi to: "Kogo mam skopać, Kochanie?".

Gość jej się zapytaj nie nas

Gość big balls ...
a to jakaś piosenka HH czy coś ... tylko żadne gimgówienko autora nie podaje tylko CTRL C CTRL V

Gość moze mlodziez sie wypowie
facet-marzenie :D zna ktos autora?

a i tak moge sie załozyć, że tak która to pisała nie ma faceta, w rubryce o sobie natomiast jest pewnie cos takiego: "nienawidzisz mnie?fajnie. Słyszysz te brawa?są dla mnie" :O Wylewa się to z każdej otwieranej strony...

mi się podoba nawet ten opis...no może na głupi portal to nieadekwatne, ale czy ktoś czyta tomiki poezji czy opisy na gg/nk/fb... ktoś chciał coś przekazać i przekazał. ładne, proste, bezpretensjonalne, troszkawo infantylne ale dobre :)

Gość moja znajoma wymiata
Ma takie coś w "o sobie" : "Siadam przy stoliku, kłade nogę na nogę Wszystkim gościom nagle coś upada na podłogę Wszystkie niunie wokół robią się nerwowe Wszystkie zamawiają podwójny long-island z lodem Potem w toalecie poprawiają make-up Liczą, że ich skóra też będzie tak miękka Jednym spojrzeniem rozbijam ich długie związki Oni chcą MNIE mieć, one kupują nowe podwiązki Wszyscy goście kochają takie jak JA W Twoich myślach cały czas tylko ja i ty Gdy staje przy barze i popijam Porto Nawet striptizerki zbierają hajs na botoks :D

Gość ja wpislam sobie
w rubrykę "czym się zajmuję" - Szczęścia w najczystszej formie doświadczam :)

"Gdy mówię, że to koniec, On wie, że dalej chcę, żeby był mój." -- chociaż to jest głupie (mimo że prawdziwe) ...nie wiem czemu faceci myślą tak na opak :O