Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynkaaaa

Samym seksem przy sobie faceta nie zatrzymacie

Polecane posty

Gość martynkaaaa

Jesli facet sie z wami spotyka tylko wtedy kiedy mu sie chce i nie ma zamiaru sie deklarowac to olejcie takiego typa !szkoda zycia i nerwow...taki typ bedzie wami manipulowal i wykorzystywal do czasu kiedy nie znajdzie kobiety w ktorej sie naprawde zakocha !

Gość zapach spalin
Dopóki nie wpadniesz na to, żeby Ty go mądrze wykorzystać, podupczyć i spierdolić, to rzeczywiście sytuacja klaruje się niezbyt sympatycznie.

Gość martynkaaaa
do niektórych kobiet to nie dociera ...znam jedna kobieta ktora sie wykonczyla psychicznie przez takiego typa 2 lata ja zwodzil mowilam lasce zeby dala sobie z nim spokoj ale ona uparta nie chciala odpuscic az w koncu stalo tak jak przewidzialam ..facet sie zakochal a ja rzucil z miejsca ,z tamta planuje wspolna przyszlosc.

Gość martynkaaaa
zapach spalin no tak ale tamta byla zakochana w nim po uszy wiec zgadzala sie na wszystko ,mial ja kiedy chcial ,bylo widac ze ja tylko wykorzystuje ale ona byla zaslepiona miloscia

Gość zapach spalin
Bo takie układy nie są dla kobiet, które podchodzą do wszystkiego emocjonalnie. Spotykasz się tylko na sex i tylko sex Cię interesuje, żadne tam zabawy w związki, bo niestety to i tak nie wyjdzie.

facet sie zakochal a ja rzucil z miejsca ,z tamta planuje wspolna przyszlosc. " ty nią jesteś ? :P że wiesz jakie ma zamiary ?

Gość martynkaaaa
"Bo takie układy nie są dla kobiet , które podchodzą do wszystkiego emocjonalnie. Spotykasz się tylko na sex i tylko sex Cię interesuje, żadne tam zabawy w związki, bo niestety to i tak nie wyjdzie. " on mial tez inne z ktorymi sypial i ona o tym wiedziala ,zawsze powtarzala ze i tak do niej wroci ,ze facet zawsze musi miec na boku , 2 lata ja tak zwodzil ,nie wiem jak mozna byc tak zaslepionym

Gość martynkaaaa
Regres Zwiazek prawdziwy jest latwo odroznic od zwiazku ktory opiera sie tylko na seksie .

on mial tez inne z ktorymi sypial i ona o tym wiedziala ,zawsze powtarzala ze i tak do niej wroci ,ze facet zawsze musi miec na boku , 2 lata ja tak zwodzil ,nie wiem jak mozna byc tak zaslepionym" i ty napawdę sądzisz że to przez tego faceta ? :D Zwiazek prawdziwy jest latwo odroznic od zwiazku ktory opiera sie tylko na seksie" zwłaszcza z pesrpektywy osoby trzeciej ;)

Gość Związek oparty tylko na seksie
jest absolutnie boski! Zero pyerdolenia o wielkich miłościach, na chooj mi kurfa twoje kwiaty i takie klimaty. Zdrowy beztroski sex. Obie strony zadowolone, żadnych podtextów. Tak powinno być, po kiego walca komplikowac sobie życie? A szczegolnie w tym komplikowaniu prym wiodą kobiety bo one do pyerdolenia zawsze po prostu MUSZĄ dolożyć ideologię. A przecież to zwykła fizjologia. Czy ja tworzę sobie ideologię do sikania? Dobrze że kilka lasek zostało normalnych. Tylko nimfomanki sa OK. :)

Gość hkjhkj
Zgadzam się z powyższym. Trzeba tylko ustalić zasady w związku, że tylko seks, ewentualnie wspólne spędzanie czasu, ale bez planowania przyszłości razem. Seks jest przecież przyjemnością, którą powinni się ludzie cieszyć.