Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarząbek

Kobiety są coraz głupsze

Polecane posty

Przykro mi to stwierdzać, ale właśnie tak jest. Nie, nie jest to kwestią tego z kim się spotykam, bo zarówno w pracy jak i poza pracą spotykam dziesiątki ludzi, mężczyzn i kobiet, więc można na tej podstawie jakieś wnioski wysnuć :o Po prostu jesteście nudne, prostolinijne, wasze zainteresowania oraz zwykła ogarnięcie współczesnego świata ogranicza się do końca swojego nosa. Oczywiście, której nie zapytać, to uważa siebie za inteligentną, oczytaną i och i ach, ale obiektywnie 9/10 z Was jest nudna jak obrady sejmu. I nie, droga czytelniczko, Ty nie jesteś tą jedną na 10, 90% szans, że jesteś w tej większości 🖐️

Gość zapach spalin
Mimo żem kobieta, to rację muszę przyznać :/

Jestem jedną na 10, i tyle :D Oprócz pasji związanej z pracą interesuję się terrarystyką, jestem hodowcą pewnych stworów, jeżdżę z nimi na targi i wystawy branżowe ( + oczywiście targi i wystawy branżowe z pracy), udzielam porad odnośnie leczenia, żywienia i hodowli (mam na ich temat lepszą wiedzę niż większość weterynarzy, którzy w naszym kraju niestety są niedouczeni w sprawach zdrowia i hodowli zwierząt egzotycznych), uprawiam sporty, czytam +/- 3 książki tygodniowo (nie sentymentalne sranie w banie a la Coelho czy Cartland, tylko King, Cook, Deaver itd.). Reszty mi się wymieniać nie chce, żeby nie dobijać założyciela tematu :) Ciekawa jestem mój drogi, co Ty masz do zaoferowania, skoro taki ą ę jesteś :) Uważaj żeby Ci ego nie spadło na IQ, bo wielkie BUM będzie :D

>>Reszty mi się wymieniać nie chce, żeby nie dobijać założyciela tematu Zapomniałem dodać - najczęsniej te z interesującą osobowością to pasztety :o

Ach i z pasztetem też nie trafiłeś :D Same pudła, strzelec wyborowy z Ciebie nie będzie :D

"jedna już sie zaczyna bronić " jaki jest sens obrony wizerunku kobiety,wykreowanego przez jakiegoś tam faceta? kobieta ma znać swoją wartość! za tym ma iść ta wartość,a nie tylko "obrona":)

Ale się koleżanka"Ona" lasnuje oj oj.. ja tylko mam nadzieję że ten elaborat o swoich zaletach pasjach ect, poprawił Ci humor.,.. i podniosł twoją jak widać zaniżoną samoocenę.. jak się okazuje Internet ma też oddziaływanie terapeutyczne.. echh i niestety potwierdza się teoria założyciela topiku.,.. wrrrr

do autora: jak to dobrze, ze na swojej drodze nie spotkalam Jarzabka, ktory nie dosc, ze przypomina swoim mysleniem czasy komuny, to jeszcze nie ma pomyslu na to by zajac sie czyms sensowniejszym od pisania na forum dla kobiet o nudnych, nie majacych nic ciekawego do powiedzenia, zapatrzonych we wlasne interesy kobietach. Dochodze do wniosku, ze najlepiej wychodzi takim Jarzabkom nagrywanie do szafy u swojego dyrektora, a trenerstwo drugiej klasy, jest jedynym osiagnieciem na jakie takiego typa stac i nie zablysnie juz niczym na zadnym polu, poniewaz nuda i brak perspektyw na inne zajecia przylgnely do tego typa na stale. Na szczescie kazda kobieta ma wybor i jesli juz spotka jarzabkowatego na swojej drodze, odwraca sie i idzie dalej. Komu bowiem chcialo by sie odsluchiwac tych wszystkich nagranych przez niego tasm magnetofonowych, tym bardziej, ze technika od czasow Jarzabka niewwykle szybko ruszyla do przodu. Podsumowujac: opinia Jarzabka i jemu podobnych nie robi na mnie wrazenia, to tyle, celem wyjasnienia :D 🖐️

Gość zapach spalin
E tam bez przesady, nie am co tak uogólniać.

Gość zapach spalin
Dziewczyny drogie, ale co wy się tak oburzacie na prawdę?

Predtorka, patrz i się ucz dziecko drogie :D Terapeutycznych może nie ma, ale rozśmieszające jak najbardziej :D

Gość ku pomocy
tak samo Ty niekoniecznie jestes tym 1 na 10 ;D to dziala w obie strony Jarząbku:)

Ona.. hmm widzisz najprawdopodobniej dotknęły cię zadziorne słowa Jarząbka.. uderz w stół.. hahah moja droga, więcej dystanu do netu i do tego miejsca.

>>opinia Jarzabka i jemu podobnych nie robi na mnie wrazenia ...i właśnie stąd ten wywód, który napisałaś powyżej wzbraniając się ze wszech sił przed obrazem kobiety jaki nakreśliłem :D

Predatorka, widzę że ironii to Ty nie poznasz, nawet jak wyskoczy zza krzaka i ugryzie Cię w tyłek :D Najszczersze wyrazy współczucia :D

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dobra jestem i co z tego?! Nie martw się autorze, Ty też jesteś w 90% kretyńskiej formacji męskiej.

Gość booooooring

Jarzabek - obraz kobiety, jak przylgnal do ciebie, jest tylko obrazem na jaki cie stac. To wszystko 🖐️

Ona wyluzuj :) ironia ha ha ha to teraz tak nazywa się głupota? ciekawa teoria.. Dalas się podejść Jarząbkowi jak mała dziewczynka ot co.. miłego dnia

a zaraz sie dowiemy że kobieca tzn z zainteresowaniami i pasjami ;)

Gość KasztanBłęknitny
To teraz w obronie kobiet przytoczę Ci pewnie tekst Facet zapytany przeze mnie"Czym sie interesujesz"?,odpowiada mi-wszystkim,po trochu... Normalnie witki opadają:P

tak...a wiele kobiet zapytanych czym się interesują robi: "yyyyyyyy...." lub "nooo właściwie to oglądam seriale,gotuje,wychodze z psem na spacer..."

Gość martynkoska____23
zgadzam się większośc kobiet jest nudna i pozbawiona polotu...juz pisze dlaczego...w naszym kraju gdzie większośc mężczyzn to po prostu buraki nie ma szans żeby kobieta wjakikolwiek sposób sie realizowała, większośc poświęca sie dla rodziny i pracy zapominając o swych marzeniach i pragnieniach, tłumiąc je w sobie byle pan i władca oraz rozwrzeszczane dzieciaki byli szczęśliwi. Każda z nas ma marzenia ale niestety dopada nas codzienność z mężem ochlejtusem który nie potrafi porządnie sklecić własnego zdnaia, tylko be i me, który woła w koło żreć mi się chce, który chodzi wprzepoconej koszuli i dziurawych skarpetach, który swoje żale zamiast omówić zkobietą i traktowac ją jak partnera wylewa na kobiecym forum co jest co najmniej żałosne. To przez was capy nie można rozwinąć skrzydeł, wy je podcinacie. Obiecałałąm sobie i słowa dotrzymam że nigdy nie pozwolę sie nikomu stłamsić, życue mam tylko jedno i chcę je przezyć po swojemu. Praca jest dla mnie źródłem radości i satysfakcji, robię to co kocham, gdy jest mi źle, płaczę, chowam się za zasłoną, gdy potrzebuje dopieszczenia, dopieszczam się, idę na ogromny puchar lodów, biorę psa, mp3 i biegam po lesie, siadam na traiwe i wyciągam twarz do słońca myśląc o wielu rzeczach naraz a zaraz o niczym, napuszczam ciepłą wodę do wanny, zapalam świeczke, wlewam oleje, jestem wtedy tylko ja....ciesze się z każdego dnia, z każdego promyku słońca wpadającego przez okno rano, z każdej kropelki orzeźwiającego deszczu, ciesze sie na myśl ile wspaniałych chwil przede mną ile rzeczy do zobaczenia, ile wrażeń i doświadczeń w moim sercu. każda z nas taka jest, każda ma swoje pragnienia, swoje cele i nikt nie ma prawa osądzać jakie jesteśmy.

odpowiada mi-wszystkim,po trochu" może cię robił w konia ? ;)

Gość martynkoska____23
i dodam interesująca kobieta to nie kobieta która ma tyle zainteresowań że jej grafik pęka w szwach, do tego obowiązkowo zainteresowania które są obecnie "na topie" interesująca kobieta to kobieta która żyje w zgodzie ze sobą i otoczeniem, która czerpie satysfakcje z życia.