Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarząbek

Kobiety są coraz głupsze

Polecane posty

Gość nie zgadzam sie albo hm
Po prostu jesteście nudne, prostolinijne, wasze zainteresowania oraz zwykła ogarnięcie współczesnego świata ogranicza się do końca swojego nosa. jak moge ogarnac swiat, skoro nie potrafie ogarnac siebie :P i nikt sie nie kwapi, w sensie, zadem menszczyzna, zeby mnie okielznac i poprowadzic prosta droga:P a wiesz dlaczego tak jest? bo zaden mi nie dorownuje:P wniosek wysnuj sam:D

większośc poświęca sie dla rodziny i pracy zapominając o swych marzeniach i pragnieniach, tłumiąc je w sobie byle pan i władca oraz rozwrzeszczane dzieciaki byli szczęśliwi" ale hola . hola , hola . chwilka , moment myślisz że taka postawa jest obrana przymusem czy może raczej jest to droga wyboru ? bo coś mi sie zdaje że owej zonie , matce i kochance nikt nie kazał w tym momencie skakać koło "pana i władcy" i jesli owa skakajaca pani nie wie na czym polega małżenstwo to wybacz ... ale pretensje w takim momencie może mieć tylko do samej sobie :D

zgadzam się martynoska to kobieta ŚWIADOMA siebie i swojej wartości ale też kobieta posiadająca własne! zainteresowania,własne!poglądy,kobieta ciekawa życia,energiczna,zywiołowa,otwarta gdyby nie zainteresowania i chęć pogłębiania wiedzy nie było by możliwości samorozwoju

Gość nie zgadzam sie albo hm
:P siebie i czekam na cud:classic_cool:

Gość AaliyahHaughton
faceci sa jeszcze gorsi 9 na 10 to zaniedbane typy o wysokim mniemaniu, które chciały by pobzykac bez zobowiązań

Gość grrrrr
ale skąd wiesz jaki ktoś jeżeli nie znasz go dobrze. Skąd możesz wiedzieć czym się kto interesuje skoro jak sam piszesz "spotykasz w pracy dziesiątki osób" wniosek jest taki że znasz te osoby bardzo powierzchownie i nie masz pojęcia czy się w ogóle czymś interesują. W pracy to się ma kontakty służbowe czasem ktoś coś tam przy okazji powie że był na paincie albo w kinie i tyle. Ocenianie na tej podstawie że "ponad połowa populacji tego świata jest coraz głupsza" jakoś do mnie nie przemawia. Nie idzie za tym stwierdzeniem żadna choćby próba uzasadnienia.

Gość martynkoska____23
ja sie ciesze że kobiety zaczęły wychodzić z ukrycia i realizować się, spełniać. A co za tym idzie poznawać siebie, swoje cele i pragnienia, podnosic poczucie własnej wartości, które dotycchczas było stłumione a co za tym idzie sa o wiele bardziej interesujące. Założyciel tematu i cały ów temat jest dla mnie pozbawiony sensu i zupełnie nieprzemyślany, wniosek nasuwa się taki, mało interesujący mężczyzna nigdy nie zwróci uwagi kobiety spełnionej, szczęśliwej. Stąd wniosek autora tematu.

Ricky Martin ogłosił, że jest gejem :(

Ale Ty wiesz jaki to cios? :D Tyle lat wzdychania w poduszkę 😭 Hejka Regresie :)

nie ty pierwsza i nie ostatnia która zanotowała zawód miłosny ;)

Zgadza się, 100 lat temu nie byłabym taka głupia, żeby przez te 20 sekund pozwolić sobie na połechtanie próżności tym razem fajnym, bo maksymalnie spontanicznym komplementem, który usłyszałam jakieś 30 minut temu od pewnego młodzieńca. Gupie te baby i tyle. W dodatku mają niedobory na polu skromność :-)

też widziałam tą wiadomość pytanie skąd ma synów.............

Cześć Luśka :) Płeć to podobno kwestia wyboru. Więc nie do końca jest pewne kto jest coraz głupszy.

Cześć Ike :D Może te dzieci są z próbówki.

ooooo ile znajomych pań :D 🌻 macie . mam dzisiaj dobry humor ;)

Mamy dziś złych humor, bardzo zły i na dodatek to już chyba sytuacja CHRONICZNA :D

Hej. We wloszech kobiety sa wyrachowane ,bezwzgledne,b.inteligetne! Pracuje co jakis czas u takiej nigdy niepracowala ma ville 2auta i pensje od meza ktory je w karitasie bo go niestac, dla wlocha rozwod to kleska z ktorej sie niepodniesie. np.wloszki zenia sie 2-3razy i maja domy auta pieniadze. tutaj jest bezprawie zawsze sad przyznaje dom kobiecie,i utrzymanie od meza i niewazne ze niema gdzie mieszkac ostatnio byly rozmowy o tej zmianie prawa i kastytucji ale nic z tego a wloszki sie smieja,prowokuja facetow ubieraja sie pieknie zenia i goscia puszczaja w skarpetkach a potem oni jedza w karitasach z polakami .

a ja tak sobie myślę, że zapomniało się już większości o tym ,że jakiś tam ricky martin istnieje i jest to jego sposób na przypomnienie o sobie przyznaję- dość idiotyczny brum jeśli ranię swoją wypowiedzią twoje uczucia to wiesz, że było to zamierzone:)

W sumie to od dawna miałam podejrzenia, że on bardziej lubi chłopaków.

brum:D po czym wnioskowałaś ??:D

Czy Ty widziałaś jak on się porusza? Jak porusza biodrami?

Ręce nad głowę i bioderka do przodu, do tyłu, do przodu, do tyłu :D I obcisły kubraczek na klacie.

przyznam się, że chyba nie widziałam bo znam go ze słyszenia:D prawda jest taka, że to już nie te czasy, że gej musi ukrywać swoją gejowską naturę więc tylko ostatni kretyn wyskakuje z tym nagle dla mnie to sprzedanie swojej inności

Inności? :D Gdyby był hetero, wiernym jednej kobiecie, to byłby inny :D