Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarząbek

Kobiety są coraz głupsze

Polecane posty

:D:D brum:P nie przesadzaj aż tak źle chyba nie jest

Popatrz, co się dzieje. Nawet Kalisz ma nową kobietę :D

nawet??:D a to kalisz to jakieś męskie guru??:D

No właśnie absolutnie nie jest w moim typie :D A jednak zmienia kobietę :D Wyobrażasz sobie :D Oczywiście nic do niego nie mam, bo to w sumie pewnie fajny gość :D Ale jeśli miałabym do wyboru oglądanie Ryszarda albo Rickiego to wybrałabym tego drugiego :D

a ja się przyznam , że wolę jednak tego pierwszego:D może nie wizualnie ale jednak:D

Wizualnie wygrywa Martin. Moim zadaniem oczywiście. I wokalnie jednak też :D

szczerze powiedziawszy raczej nie jest w moim guście niekoniecznie lubię ładnych facetów wolę męskich

Ja tez niespecjalnie lubię ładnych, bo mam przykre doświadczenia z lat licealnych, kiedy to jeden śliczny kolega zanudzał mnie o każdej porze dnia (bywało, ze o pierwszej w nocy, korzystając z jego dżentelmeńskiej oferty na zapewnienie mi bezpieczeństwa w postaci odprowadzenia mnie do domu - oczywiscie moja relacja jest nie ma nic wspólnego z użytym przez kolegę tekstem proponującym, którego nie pamiętam - no więc o tej pierwszej musiałam wysłuchiwać streszczenia kolejnego filmu akcji z VHS, który obchodził mnie tyle, co śnie z poprzedzającego roku. :-) No i w ogóle, im jakoś trudno zaufać.

Gość Irvette1
Ten ostatni post jest najlepszy jaki czytałam...A autor niech się wypcha swoimi wnioskami bo każda z nas jest inna, ma inne zainteresowania. Nie każdy musi je mieć, ale wtedy życie i sposób spędzania wolnego czasu są ciekawsze.

Gość Irvette1
martynkoska____23-chodziło mi o ciebie

Gość Jarząbku ptaszeczku
Jarząbeczku, pogadamy dopiero jak w wyniku życiowej edukacji dojdziesz do wniosku i sprecyzujesz swą największą mądrość życiową i nam tu napiszesz że....."najmądrzejsza kobieta jest oczywiście znacznie głupsza od najgłupszego faceta...".............ooooooooooo.........to pogadamy

Gość Jarząbku ptaszeczku
albo głupie albo pasztety..............super wniosek Wyobraźcie sobie , że w 21 wieku na świecie jest ponad 3 miliardy albo głupich kobiet albo pasztetów, innych nie ma, a jak tam twoja mamusia Jarząbeczku? Obstawiam że zaliczasz ją do głupich -pasztetów? (Co może urodzić głupi pasztet? Dziedziczenie, geny, a jak będziesz mieć córki Jarząbku?)