Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KUNEGUNDAA

NAPISZ!! CHETNIE ZDRADZE JAK ZAJSC W CIAZE...:):):)

Polecane posty

Gość KUNEGUNDAA

MI SIE UDALO MOZE TOBIE TEZ SIE UDA:) JA STARLAM SIE POL ROKU NA JAKIMS FORUM PRZECZYTALAM JAK MOZNA ZAJSC W CIAZE I UDALO SIE ZA PIERWSZYM PODEJSCIEM:) PISZCIE KIEDY MIALYSCIE OSTATNIA MIESIACZKE OCZYWISCIE NAPISZCIE PIERWSZY DZIEN OSTATNIEJ M.A JA DAM CI RESZTE INSTRUKCJI TO NIE ZADEN WKRET MI SIE NAPRAWDE UDALO!!!:)

Gość KUNEGUNDAA
MUSICIE PO PROSTU ZACZĄĆ UPRAWIAĆ SEX!!!!!!!! JA TEGO NIE WIEDZIAŁAM I RAZ SIĘ BZYKNĘŁAM I SIĘ UDAŁO! :):):)

Gość noooooooooo
24/03/2010

Gość noooooooooo
czekam :)

Gość Blekit Oka
Dziękuję że uświadomiłaś mnie żeby zajśc w ciążę trzeba uprawiac seksssss.. A ja myślałam że to się z powietrza bierze jak katar ;/ .

Gość KUNEGUNDAA
do nooooooooo kup w aptece jak najszybciej olej z wiesiołka bierz tak jak jest na instrukcji po dniach plodnych czyli 11 kwietnia odstaw te kaspulki sluz normalnie bedzie sie lal z ciebie bedzie wodnisty a to pomoze plemnikom trafic szybko tam gdzie trzeba kochaj sie codziennie najlepiej zaczynajscie od gry wstepnej to bie musi byc dobrze!!! bo przy orgazmie szyjka macicy robi skurcze zeby chwycic plemniczek:) po stosunku tak zeby nic z ciebie nie wylecialo oprzyj nogi o scoane tz swieca i tak przez 15 minut po tym idz spac ale na brzuchu!!!!to tez bardzo wazne! uda sie zobaczysz!!! pozniej to tylko test zrobisz i beda 2 krechy:) pozdrawiam!!!:):)

Gość ups:*
to prawda ja z mezem staralismy sie ponad rok tez na forum o tej metodzie przeczytalam i tez nam sie udalo za pierwszym podejsciem warto sprobowac!!!:)

jakby to bylo takie proste jak sie Kunegunda Tobie wydaje, to lekarze specjalizujacy sie w nieplodnosc chyba by powiedzieli o tym swoim pacjentkom, w gazetach tez by o tym pisali.

Gość lilia jestes tego pewna
?? przeciez oni na tych swoich sposobach niezle zarabiają a czesto proste sposoby sa najskuteczniejsze. im nie chodzi o twoja plodnosc tylko o kase ;] rynek..

Gość KUNEGUNDAA
piszcie!

Gość szczególnie przy
tyłozgięciu macicy ta świeca pomoże jak nic. Wszystko wypłynie. Twój sposób jest świetny, ale dla Ciebie. Nie oznacza wcale,że u innych się sprawdzi. Poza tym myślę, że zwyczajnie miałaś dużo szczęścia i tyle.

Gość KUNEGUNDA2010
DO BEBE teraz jestes w trakcie dni plodnych wiec lipa ale w pierwszy dzien kolejnej miesiaczki zacznij brac ten olej z wiesiolka ,,OEPAROL,, dostepny w aptece tak jak jest na ulotce chyba 2 kapsulki 3 razy w ciagu dnia jak dobrze pamietam bierz przez 11 dni pozniej odstaw zobaczysz jak sluz bedzie sie lal z ciebie jak woda :) a to pomoze plemniczkowi dotrzec tam gdzie trzeba szybciej:) pamietaj musisz miec orgazm baw sie ze swoim facetem to ma byc bardzo przyjemny sex:) a nie szybki numerek haha:) po zaraz dzien po @ zacznijcie baraszkowanie codziennie! przez jakies 2 tyg.no niestety jak chce sie miec dzidziusia to trzeba wszystkiego probowac bo stosunku zawsze nogi o sciane wysoko o[pieraj przez 15 minut i mozesz isc oddac mocz ale w zadnym przypadku nie myj sie!! dopiero na drugi dzien i zasnij na brzuchu! aha kup swjemu facetowi jakis zbior witamin wazny jest duzy sklad cynku! przypilnuj go zeby to bral! uda sie zobaczysz! ja dzis mam 8 miesieczna piekna zdrowa coreczke:) dodam ze fakt mam tylozgiecie macicy ale np.nie kazdy o tym wie ze ma moja znajoma tez dlugo sie starala i smiala sie ze mnie a jak dowiedziala sie ze ja jestem w ciazy to nie mogla uwierzyc i tez sprobowala tej metody dzis ma 4 miesiecznego synusia:) daj znac jak sie uda az jestem ciekawa czy kolejnej sie uda buzka!

Gość KUNEGUNDA2010
:):)

Gość KUNEGUNDAA2010
;)

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaaa1
jest tu kto?

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaaa1
no ja własnie mam teraz mens. od 31.03...?

Gość chciałam tylko dodać
żeby nie było wątpliwości - wiesiołek nie wpływa na PŁODNOŚĆ śluzu, wpływa tylko ewentualnie na jego ilość, natomiast plemniki potrzebują PŁODNEGO śluzu który jest determinowany przez stężenie hormonów....

taa, codzienny seks..., a plemniki potrzebują 72h, aby dojrzec i byc zdolne do zapłodnienia a dni płodne się wyznacza na podstawie obserwacji, a nie wylicza z daty miesiączki jak dla mnie głupie, ale przynajmniej nieszkodliwe powodzenia w staraniach :)

Hmmm a ja się z moją kobietą poprostu kochałem, żeby zaszła w ciążę :) Rozumiem, że niektóre mają problemy, ale nie przesadzajmy,nie na każdą kobietę to zadziała. I nam też się udało za pierwszym razem :P

"ale w zadnym przypadku nie myj sie!! dopiero na drugi dzien" KUNEGUNDAA wybacz, ale to już chyba trochę przesada :/

Ale zes odkryla Ameryke :D Smieszna jestes . Ja juz od dawna wiem o tym wiesiolku do tego trzeba brac jeszcze castagnus.