Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martiniii

ochota na seks

Polecane posty

hej ;) jestem ze swoim chłopakiem 2 lata, jestem szczęśliwa i bardzo go kocham.. Mój chłopak jest na mnie cały czas napalony, za każdym razem jak się spotkamy to chce się kochać.. i fakt, kochamy się prawie codziennie, ale jakoś ostatnio nie mam takiej ochoty na seks. Mówię mu o tym, ale on nie daje mi spokoju,wiem ze jak powiem nie to zrozumie, i nie raz mowilam, ale wole się z nim pokochać,zeby byl zaspokojony i dal mi spokoj bo cały czas mnie dotyka i nie mozemy normalnie porozmawiac bo on cały czas mysli o seksie. Czuje sie podniecona ale nie tak jak kiedys..czy zrobić przerwę? czy macie jakieś inne sposoby..

Gość o h*ju słodki
Kobieto! Opisałaś mój przypadek! Dosłownie jakbym to ja pisała.... Miałam to samo. Sex-ok czemu nie, ale nie codziennie! A on jak mnie widział to nie mógł rąk przy sobie utrzymać... Mówię mu-"nie" a tu jak grochem o ścianę;/ Na chwilę spokój a za moment znów to samo! W końcu zaczęło mnie to denerwować, sex zaczęłam kojarzyć z czymś wkurzającym. Potem było unikanie, wymówki, nieporozumienia na tym tle... Aż w końcu po 4.5 roku rozstaliśmy się... Może nie z tego powodu konkretnie ale to przyczyniło się do zerwania. Po prostu nakręcaliśmy się wzajemnie... On chciał a ja nie, jak odmawiałam to on nakręcał się jeszcze bardziej a im bardziej był nakręcony tym bardziej mnie to wkurzało! MA SA KRA:/ Jak opowiedziałam o tym mojej przyjaciółce to zaczęła mówić na niego na niego "napalony Krzyś" Bo dosłownie tak było... dopóki się nie przespaliśmy, nie było szans na normalną rozmowę;/

uf juz myslalam ze nikt nie ma takiego problemu jak ja.. hehe;) to nie jest tak ze ja nie lubie i nie chce. wrecz przeciwnie..ale dlaczego mam to robic na sile i pchac na chama jaknie jestem podniecona i mam "sucho"?? NIBY bedzie wszystko ok jak niebedziemysie kochac, ale co z tego jak on nie moze trzymac rak przy sobie.. moze to glupie..powinnam sie cieszyc ze moj chlopak jest tak na mnie napalony no ale bez przesady nie samym seksem czlowiek zyje

Gość nie taka młoda
też tak miałam :) np jak byłam z nim na "wakacjach", to mnie macał cały czas , a ja chciałam spać! wrr... jak Cię nie bedzie chcial słuchać, to wyjdź z pokoju albo go wyproś.

no nie wiem.. a moze cos zrobic zeby bardziej mi sie chcialo.. albo moze jakis tydzien przerwy??

Gość nie taka młoda
a czy on to wytrzyma? możesz powiedzieć mu, żebyście poczekali tydzień, to nabierzesz ochoty i kupisz sobie coś sexy w nagrodę. a jak nie wytrzyma to nie kupisz nic:P ale po przerwie moim zdaniem będzie tak samo.

hmmm co za glupia sytuacja.. ;/ lubie sie kochać... ale chciałabym być taka napalona.. poza tym ona zawsze szybko konczy ;/ i ja nie moge dojsc... w sumieto rzadkokiedy dochodze ;]