Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta niewiedząca

Białe zęby za 8 zł??

Polecane posty

Gość ta niewiedząca
cc

poczytaj jego komcie - te negatywy - mowią sporo że sprzedaje badziewie... poza tym efekt na tych fotkach to może być fotoszop a po trzecie nawet jesli to prawda to może to Ci zaszkodzić (nie wiadomo co to jest skoro za 8 zł a normalne wybielanie wiadomo ile kosztuje) no ale to w sumie nie jakiś majątek...jak chcesz to zaryzykuj

Gość ta niewiedząca
właśnie nie tyle boje się tego że niezadziała a tego że zęby strace .. :O a to że fotoshop to raczej wiadome ;)

Gość nadulka
Nie sadze,zeby to bylo wiarygodne,ale moge Ci doradzic co moze Ci pomoc uzyskac biale zeby.Paski wybielajace blend-a-med whitestrips ja tez je stosowalam i sa bielutkie jak snieg.Sprobuj i ty sa naprawde dobre. :)

Gość życie nie jest czarno białe
tylko stomatolog może wybielić zęby, na pewno nie jakiś środek za 8 zł.

Gość ta niewiedząca
dzięki ;))

Gość ta niewiedząca
jak by życie było czarno białe to bym się nie martwiła kolorem mych zębów bo albo bym miała całe w próchnicy albio białe jak śnieg :) .. mówi się "życie nie jest kolorowe" .

Gość przecież wyraźnie widać
że to photoshop, w dodatku niedokładny - przypatrz się, gdzie kończy się linia zębów tych naturalnych i tych wybielonych

Gość nadulka
Niezgadzam sie z tym,ze tylko stomatolog moze wybielic zeby.Te paski co pisalam predzej takze wybielaja zeby i na dlugi czas.Odwiedzajac mojego stomatologa pytalam sie czy nie sa szkodliwe,powiedzial ze nie gdy stosuje je sie z rozsadkiem tzn. raz na rok.Wiec sie dostosowalam i rezultaty widac.

Gość ta niewiedząca
nadulka ile dałaś za te paski? słyszałam że bolą zęby po pierwszych dniach stosowania

a ja mogę polecić Ci zmianę wody ... byłam kiedyś u kuzynki na wsi , która ma piękne zęby , byłam u niej tydzień i też mi się rozjaśniły... przyczyna? woda jak mniemam...u mnie w mieście jest cholernie twarda...każdemu by zżółkły.

Gość ta niewiedząca
ja także mieszkam w mieście ale mam wodę filtrowaną więc raczej trawda i skłonna do kamienia nie jest ..

Gość nadulka
W aptece sa drozsze okolo 60 zl,ale zamawiajac z allegro okolo 45 zl.Nie sa tanie,ale naprawde bardzo dobre.To prawda na poczatku jest lekkie cmienie zebow,nalezy stosowac dwa razy dziennie,ale gdy wystepuje jakis bol nalezy stosowac raz dziennie przez jakis czas.

Gość ta niewiedząca
nawet nie tak źle.. a pasty do zębów mogę stosować taki jakie stosuje czy powinnam przeskoczyć na jakiś lepszy blend-a-med?

Gość nadulka
Ostatnio moja kolezanka pytala sie co robie,ze mam takie biale zeby,powiedzialam jej,ze raz na rok stosuje paski wybielajace blend-a-med od razu zamowila sobie paski z allegro i po tygodniu stosowania miala ten sam efekt co ja. :)

nie kupuj!!! ja się skusiłam i kupiłam to i powiem, że strata pieniędzy, zęby nic a nic nie są bielsze, a jak to pierwszy raz założyłam i później zdjęłam to myślałam, że zhaftuje, za kolejnym razem tak samo, zresztą co ja mogłam się spodziewać za taką cenę, lepiej pójść i kupić te paski z apteki są naprawdę skuteczne :-)

Gość nadulka
Ja uzywam od paru lat paste blend-a-med 3 the white i do tego zuje gume wybielajaca Orbit white.Mam poprostu swira na tle bialych zebow.

Gość życie nie jest czarno białe
nie słyszałam o tych paskach. jak to działa? jak te nakładki na zęby np. na noc?

Gość ta niewiedząca
już po tygodniu ?? .. noo nieźle ;) chyba rzeczywiście spróbuję. mam dosyć ciemną karnację więc myśle że u mnie także będzie widać szybko efekty.

Gość nadulka
O ile dobrze pamietam w paczce jest tygodniowa kuracja dwa razy dziennie.

Gość polecam białą perłę
Żel jest super. Tylko jego stosowanie wymaga cierpliwośći i czasu. Warto efekt zwala z nóg:)

Gość nadulka
Po kazdym uzyciu trzeba umyc zeby.Do tego kup sobie paste co ja takze blend-a-med co zwiekszy efekt.

Gość ta niewiedząca
ołkej ;P :) .. dzięki wielkie za pomoc .. jutro lecę kupić ;P

Gość nadulka
:)

A ja używałam tego czegoś. Również kupiłam na allegro,tyle,że wtedy było za bodajże 20 zł. Wyszłam z założenia,że niejedną rzecz miałam w ustach,a zęby mam w całkiem niezłym stanie,więc i to jakoś strasznie mi nie zaszkodzi :P Cudów się nie spodziewałam,ale po miesiącu używania zęby faktycznie bardzo się wybieliły.