Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia25

8dc ktora z was zaszła w ciąże

Polecane posty

Witam, Chciałabym dowiedzieć się, która ze szczęsliwych mam zaszła w ciąże w 8dc i czy był to chłopiec czy dziewczynka. Jestem w 8tygodniu ciąży i jestem niesamowicie ciekawa!

Gość szkotkaUK
ja stawiam na dziewczynke bo pewnie bylas jeszcze przed owulacja jak sie kochaliscie. my mierzylismy w dziewczynke i sie udalo wlasnie przez to ze kochalismy sie dzien przed owulacja:)

ja tak zaszłam - pierwsza córka a drugi chłopak, co ciekawsze z 7 dc (w sensie, że stosunek odpowiednio w 8 i przy drugim w 7 dc).

szkotkaUK- chodzi o to, że w 8dc już doszło do zapłodnienia, a nie, że był stosunek. Więc wydaje mi się że ta owulacja już w 8dc wystąpić musiała, bo inaczej nic już nie rozumiem.......

nie pamietam niestety kiedy był stosunek....;/ ale z tego co wiem to zaraz po okresie są niepłodne

Gość u mnie chyba nietypowo
7 dc chlopiec, 11 dzien cyklu dziewczynka :)

dziewczynka raczej;) Kurcze jestes w ciazy bedziesz rodziła;( Ja urodzilam 2 tyg temu kurcze to bylo okropne wszystko czulam:(

Gość a jaaaaaaaa
do Asia101 - dziwne, że wszystko czułaś :D poród to przecież naturalne zjawisko więc musisz czuc aby pomóc dziecku sie urodzić . Ale tak to jest z pierwiastkami :)