Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musiałam się wypisać

zawsze sobie radziłam

Polecane posty

ale dzisiaj już wszystko mnie przerosło , wynajmowane mieszkanie nei zapłacone za ten miesiąc , za dwa dni wyląduje na ulicy, własna firma dochody zerowe , brak środków na towar pod ręką, sprzedaży hurtowej już dzisiaj prawie nie ma każdy chce na sztuki , najlepiej jeszcze z darmową wysyłką, długi na opłatach na 3 tysiące, mimo własnej firmy żaden bank nie chce dać kredytu, dzownił teraz miły pan zbanku kresyt ależ tak firma musi istnieć rok musi mieć Pani majątek trwały, fundusz inwestycyjnmy i oszczędności własne zeby go dostac, gdyby miała takie to po co mi kredyt, po raz kolejny przekonalam sie ze kredyty sa dla bogaczy, mysle tylko zeby sie zabic z honorem i wyjsc z długami, od zmarłych dlugow juz sie nie sciaga, nie mam nic nikogo jestem sama, moi rodzice laduja wszystka kase w siorke, ktora doprowadzila swpoimi histeriami i żadaniami do takiej sytuacji ze ojciec juz ma dosc , omotała go bo ma dzieci, ktore zreszta bije, ale co tam moi starzy mowia ze zle robi,ale dalej pakuja w nia kase, jak ich poprosilam o kredyt tylko o kredyt ktory sama splace uslyszama ze nei ma mowy bo jestem najwiekszym nieudacznikiem zyciuowym, pewnie moja siora lepsza dwoej dzieci ktore bije, na utrzymaniu calej rodziny,i starszy o 30 lat , moze tez sobie zrobie dziecko to mi dadza, tylko dla mnie nie ma juz wyjscia , nie zaplacone rachunki mnie wykonczyly, nei amm za co zyc, kredyt tylko dla bogatych, przepraszam za błedy ale od wczoraj mam trzesiawke z nerwow , i tak nikt tego nei zrozumie musialam sie wypisac :(

Gość musissz
znajdz robote,ktora bedzie ci dawala zysk i to szybko dpoki masz male zadluzenie

Gość musissz
czy handlujesz??co to za towar??

odzież damska, męska, zabawki , suknie wieczorowe i slubne :(

ciezko mi znaleźć robote jestem bordeline mam zaburzenia osobowościowe , i zanik kości szczęki internetowa hurtownia to i praca przez internet to moje jedyne możliwości :(

Gość musissz
moze wystaw cos na allegro

Gość musissz
sluchaj skoro jestes az tak schorowana to powinnas dostaac kase z zusu masz jaks rente...

alegro mam zablokowane przez glupia bzdure klient mnie chcial zmusci do oddania za towat za 2 tysiace bez zwrotu towaru , sprawa oparła się o policję, jest umorzona, ale alegro nie chce nawet słyszec o odblokowaniu konta :( nie dostanę renty , za co za brak zębów i ubytki kości , gorzej chorym renty odmawiaja a ja mam wszystko sprawne tylk otwarzy nie mam

Gość Ja teżżżż
mam wszystkiego dość. Siedzę i ryczę, przeglądam fora na kafeterii, syf w domu, ale nie mam siły na sprzątanie. Nie ubrałam się ani nie umyłam włosów. Jestem bez pracy już prawie rok. Zasiłek niedługo się skończy i tych marnych groszy nawet nie będę miała. Na nikogo nie mogę liczyć, mamie samej ciężko, a ojciec jeszcze chce ode mnie alimenty. Nie mam pracy ani mieszkania i nie widzę żadnych perspektyw na przyszłość. Nawet skończyć ze sobą nie mogę, bo jestem tchórzem. Chyba nie nadaję się do życia. Nigdy nic mi łatwo nie przyszło. Chyba szkoły nawet nie skończę, w czerwcu mam sie bronić, a nie mam 2500 zł na zapłatę czesnego. Tylko nie piszcie, że inni mają gorzej. Inni mają też lepiej:|