Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnozielona

wieczor panienski - jak to zorganizowac?

Polecane posty

Gość ciemnozielona

Mam byc swiadkowa na slubie mojej przyjaciolki za 3 mies. i do moich zadan bedzie m.in. nalezec zorganizowanie jej wieczoru panienskiego. Mam zatem pytanie do tych z was, ktore w takich wieczorach uczestniczyly (jako przyszla panna mloda lub gosc) i moga sie ze mna podzielic doswiadczeniem. Jak wygladaly kwestie organizacyjne, przede wszystkim kto placi za taki wieczor? Panna mloda czy kazdy z gosci za siebie? Moja przyjaciolka chce czegos z pompa, ale biorac pod uwage, ze nie wszystkie dziewczeta, ktore maja brac w wieczorze udzial, moga sobie pozwolic na szastanie kasa, nie wiem co mam zaplanowac. Jak to bylo u was?

Gość składka dziewczyn
młoda nic nie płaci. i nie zamawiaj jakiegoś striptizera, bo to może im potem spieprzyć życie. dużo alko, fajne sexy fatałaszki, może jakiś wibrator albo kajdanki. oprawa też jest ważna - zabawny tort w kształcie penisa, śmieszne czapeczki, trąbki. dla niej może jakaś koszulka ze śmiesznym napisem i waszymi podpisami. jak macie więcej kasy to może spa, kosmetyczka, masaż...

Gość dsjhb
ja organizowalam wieczor mojej przyjaciółce:) duzo zalezy od tego gdzie w ogole robicie wieczor w domu czy w klubie?? my mialysmy bardzo skromny wieczorek bo taki zazyczyla sobie przyszla panna mloda- spotkalysmy sie z dziewczynami z ktorymi trzymamy sie od przedszkola i wspolnie zaplonawalismy wieczorek. i tak wieczor odbyl sie u mnie w domu oczywiscie tylko my sie skladalysmy w zadnym wypadku panna mloda!!! to juz kwestia dogadania po ile bo zalezy co chcecie podaac i jakie prezenty macie zamiar dla nie kupic.... jezeli chodzi o pomysly na ten wieczor to pelni jest w necie glównie z a tamta czerpalysmy pomysly... i tak na poczatek zrobiłysmy mala przywitanko ala wesele tzn byl symboliczny chlebek z sola i woda(panna młoda byla w ciazy) po czym nałozyłysmy jej na oczy opaske zeby nie widziala i wprowadziłysmy ja do pokoju gdzie z oddali leciala piosenka winda do nieba posadzilysmy ja na specjalnym tronie nalozyłysmy jej welon zf iranki oraz zszarwe z papieru toalotowego z napisem typu ostatni miesiac wolnosci itp oczywisie pokuj byl przystrojony do okazji wielki napis na bristolu wisial na oknie pelno balonów z kokurencjami itp panna mloda byla bardzo wzruszona jak zdjełysmy jej opaske myslałysmy ze sie poplacze ... nastepnie zlozylysmy jej zyczenia i dostala prezenty m.in podwiazke niebieska na wesele , koszulke nocna bardzo z myslowa na noc po ślbną, wałek gospodynie domwej z niespodzianka w środku:> kamasutre, dyplom, i takie tam juz nie pamietam bylo tego troche... nio i jakz zwykle pogaduchy a w przerywniku jakies specjalne zabawy pełno jest ich na internecie. typu nakladanie gumki na ogórek rozne wyzwania które byl w srodku w balonkach np zatanczyc erotycznie na rurze od odkurzacza- smiechu bylo co nie miara:D itp

Gość dsjhb
ooooo jejku przepraszam za wszystkie błędy za szybko pisałam:)

Gość mi kolezanki tez
zrobily wieczorek panienski-byla to dla mnie niespodzianka, poczatek byl w domu bylo cos do jedzenia i morze alkoholu dostalam szarfe z napisem -prawie dziewica-, plastikowy diadem z welonem, gwizdek z ksztalcie penisa i majtki z dziurka tak ubrana szalalam caly wieczor gdy mialysmy juz dobre humorki poszlysmy do klubu ja oczywiscie musialam isc w swoim stroju na poczatku czulam sie bardzo glupio ale nie wiem czy to wypite promile czy moze dobra zabawa sprawily ze bawilam sie jak nigdy, na koniec dostalam paczuszke ktora mialam otworzyc dopiero na noc poslubna a tam wibrator , kajdanki i stroj pokojowki:)

Gość mnie zrobila moja swiadkowa
u siebie w domu -wspanialy wieczor w gronie przyjaciolek, dobre jedzonko, piekne dekoracje wykonane przez dziewczyny. Z atrakcji m.in. test z literatury dotyczacej milosci, test znajomosci narzeczonego (multimedialny ;) tz. wczesniej swiadkowa zadala pytania jemu i nagrala na wideo). Nie bylo oblesnych zabaw, strojow i prezentow oraz tortow w ksztalcie penisa! Szarf "prawie dziewica" tez nie - ale ja pewnie z innego swiata :P , bo bylam dziewica...

Gość mnie zrobila moja swiadkowa
Aha, ja sie nie dokladalam do wieczoru (chociaz oczywiscie wyrazilam chec), nie wiem jak dziewczyny miedzy soba zalatwialy. Ale przepych nie musi oznaczac wyskoczenia do drogiego klubu, wystarczy ruszyc glowa :) Ale jesli PM chce koniecznie w klubie - to MZ ona powinna zaproponowc pokrycie kosztow.

Gość Rafaellllo
W internecie jest cała masa pomysłów jak zorganizować niezapomniany wieczór panieński. Tak by ta impreza była inna od zwykłej - co weekendowej. Więcej pomysłów znajdziesz na stronie http://wieczory24.pl