Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka091

Dlaczego on miliczy?

Polecane posty

Gość Myszka091

Wiem. ze juz pewnie gdzies jest tu taki temat, pewnie dlatego, ze nie mnie pierwszej i nie ostaniej sie to zdarza. Mam bowiem pewien problem. Spotykałam sie z pewnym chlopakiem kolo miesiaca, wszystko bylo jak byc powinno, widzielismy sie prawie codziennie, od jakis 2tyg zachowwywalismy sie jak para, mowil ze nie chce bym byla tylko epizodem, jednak nie wiem czemu przestal sie odzywac. Jakby zapadl sie pod ziemie. zostawilam mu wiadomosc z pytaniem czemu sie nie odzywa, ale chyba mnie olal. musze dodac ze widzialam go wiec mam pewnosc ze nic mu sie nie stalo. czy to ze mna jest cos nie tak> dlaczego faceci tak nage znikaja kied wszystko wydaje sie byc idealne?

Gość milczy
bo ma Cię w dupie

Gość cbbvmhhg
a było wszystko idealnie? :-o u mnie sie zdarzało że sie nagle kończyło ale intuicja mi wcześniej mówiła że coś zwyczajnie nie gra. więc zastanów sie czy na pewno wszystko było tak super..

Gość upSideDoWn
Moze tylko Tobie wydawalo sie, ze jest idealnie? Jedno jest pewne, ze jesli sie nie odzywa, znaczy, ze nie ma na to ochoty. :o Nie warto sie przejmowac, zwlaszcza ze minal dopiero miesiac :)

Gość jeeeg
Oj nie histeryzuj!:) Facet musi zawsze sobie wszystko przemyśleć i poukładać w głowie. Potrzebny mu na to czas. Nie naciskaj na niego bo to mu tylko utrudni całą sprawę. On po prostu jeszcze raz chce się zastanowić nad tym co Ci powiedział i czy rzeczywiście temu sprosta. Wiem, że nie ejst Ci teraz sympatycznie: on milczy a Ty nie wiesz co się dzieje. Ale tak naprawdę on nie chce Cię zranić. On chce być po prostu pewny że tego chce.