Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczyciel z problemem

Czuję pociąg seksualny do jednej z moich uczennic!! Co zrobic?

Polecane posty

Mam 30 lat a od 2 pracuje w pobliskim LO. Od września do pierwszej klasy przyszła uczennica która już rok nie zdała. Jest raczej mało zaangażowana w lekcje mimo to czuję w niej potencjał i inteligencję. Do tego jest niezwykle piękna. Nie potrafię skupić się na prowadzeniu lekcji gdy ona siedzi w ławce. Ubiera się bardzo wyzywająco i ma takie uwodzicielskie ruchy. Próbuję o niej nie myśleć ale nie potrafię. Cały czas ja widzę (przerwa, lekcja). Wczoraj podeszła do mnie i zapytała czy nie zrobiłbym dla niej lekcji dodatkowych bo ona sobie nie radzi z materiałem. Oczywiście się nie zgodziłem i powiedziałem że pomyślę o wprowadzeniu dodatkowych lekcji po świętach dla wszystkich uczniów. Nie wiem co zrobic? Przenieść się do innej szkoły mimo że w obecnej pracy mam bardzo dogodne warunki czy cierpliwie czekać (3 lata) aż ona skonczy to LO? Na prawdę pomału zaczynam nie wytrzymywać z jej obecnościa.

Gość prowokejszyyyn
jak nic!

Gość jgjkf
a to masz problem,olej gówniarę i tyle bo stracisz prace i już cie nigdzie po incydencie nie przyjmą .

Pytanie bardzo poważne. Sam aż źle się z tym czuje. Matki co wy byście sobie pomyślały gdyby wasza córka wzbudzała coś takiego u nauczyciela. Zapewne chciałbyście żeby on nie uczył wasze podopiecznej.

Gość jgjkf
wesz nie nią nie przejmuj...

Gość powyciagalabym takiego za jajc
a

przekwalifikuj się na kominiarza albo piekarza, bo na pedagoga się nie nadajesz z wiadomych przyczyn. Amen.

Gość jaja se robisz///
spadaj z tymi pierdołami jesteś na pewno małoletnią laską, której hormony buzują do jakiegoś nauczyciela i tu szukasz podniety pisząc bzdety tęskniące za rozumem oczywiście niektórzy zaraz łykną to jak pelikany i będą dyskutować aż im się klawiatury nagrzeją :D