Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kobieta z torunia

KOBIETKI ILE MACIE W PASIE?CZY WG WAS 77 CM W PASIE TO MAŁO CZY W SAM RAZ??

Polecane posty

Gość ghfhfhgf
ja mam mega płaski brzuch i 66 w pasie przy wadze 54 na 168cm myślę, że 77 to norma, choć mogłoby być lepiej

Gość kfkkgg
widzialam twoje foto spaslaku!!! jak mialam rozm 27, to bylam mega szczupla, na pewno nie taka jak ty, chyba ze u was w portugalii sa dziwne rozmiary

nie jestem spaslakiem, foto widzialas na ktorym moj brzuch wygladal jak balon - co nieznaczy ze taki jest, zdaza sie jak zjem cos czego jesc nie powinnam proste nie bede ci sie tlumaczyc ;) wiec co mam na tylku

Gość kfkkgg
kiedys bylas szczupla, ale teraz przytylas i to bardzo!!!

Gość lkjjk
. Kobiety tyją raczej w biodrach Wiec jesli masz 77 w pasie to pewnie 110 w biodrach

to musze cie rozczarowac, bo ciuchow od tamtego czasu na wieksze nie zmienialam i zmieniac nie mam zamiaru

Gość kfkkgg
a ja nie wiem ile mam w pasie, bo nie wiem gdzie to sie mierzy, ale w biodrach mam 95-96 i rozm 28/34, jedne mam nawet 27/34

ja mam tyle co autorka, wzrost 172 w biodrach jakies 104 pas ok 77 nie ejste jakas mega szczupła, mam raczej po prstu norml;ana sylwetkę, wcięcie ejst bardzo widoczne

Gość jestem facetem i
mam w pasie 96...Co wy na to?

Gość jestem kobieta woda ogniem
lady love ale pierdolisz :D ja mam dokladnie takie same wymiary jak ty i czuje sie jak slonica...dodam, ze mam 176 wzrostu i wlasnie intensywnie pracuje nad zgubieniem tych centymetrow nadprogramowych. Nie wmawiaj, ze nosisz spodnie rozm s bo padne :D

Gość jestem kobieta woda ogniem
ok ale nie wmawiaj, ze nosisz s bo jestes zalosnie smieszna :-0 jestes przy kosci i zadna z ciebie szczupla czy chuda laska!!

Gość jestem facetem i
to 19 cm mniej ode mnie!

Gość jestem facetem i
ma;;; - to twoja sylwetka?

Gość ma;;;
nie , ale taką chciałąbym mieć .

Gość jestem facetem i
super!

Gość roan
To chyba Wy nie wiecie gdzie jest pas, choć w sumie autorka tematu też o tym pojęcia raczej nie ma. Talia to najszczuplejsze miejsce, a pas mierzy się w najszerszym! Jak kupowałam spodnie to właśnie tam mnie ekspedientka mierzyła i to nie jest linia pępka tylko pod. Talia - 61 (pracuję nad nią z nadzieją, że kiedyś będzie węższa, bo mam wąskie biodra i to zdecydowanie za dużo w porównaniu do nich niestety) Okolice pępka - 65 Pas - 72 Ogólnie jestem bardzo szczupłą osobą, ale niestety mam tendencję do tycia w okolicach brzucha (wcześniej w talii miałam 70 cm!), więc jest lekko wypukły, choć nie duży. Chciałabym zmniejszyć go choć odrobinę, ale jak przy ćwiczeniu talii zauważyłam efekty tak dół brzucha zmniejszyć się nie chce.

Gość ktoś tam . :3
ja mam 59cm w pasie przy wzroście 171cm. Ogólnie to może wydawać się mało, ale mój brzuch nie wydaje się taki malutki (mimo, że jest płaski), ponieważ jestem bardzo wąska w biodrach - mam tam bowiem zaledwie 75cm... ;/ Chciałabym mieć więcej w biodrach... np 90cm, no ale musiałabym wtedy przytyć jakieś 10kg, a to chyba już by było jak na mnie za dużo. Po prostu taka już chyba moja figura i muszę się z nią pogodzić, że jestem chudzinka.

Gość gość
ja mam 95 cm w pasie , 93 w biodrach i ogólie jestem szczupła przy wzroście 165.

Gość gość
Witajcie :D mam 15 lat czy 64cm w talii, 76cm w pasie i 90cm w biodrach to proporcjonalna budowa :D czy według was mam dobrą budowę?

Gość gość
A ja mam 170 cm wzrostu, bust 92 cm, pas 79 cm no a biodrach 95 cm. Waze 62 kg.

Gość gość
Ja mam 76 cm w pasie i nie jestem spaslakiem.Nie rozumiem was! Nosze rozmiar 36/38 .Do 42/44 to mi daleko! Chyba bym sie utopila w takim rozmiarze! Jak sciskacie centymetr na maksa to moze macie te 60 coś.