Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kobieta z torunia

KOBIETKI ILE MACIE W PASIE?CZY WG WAS 77 CM W PASIE TO MAŁO CZY W SAM RAZ??

Polecane posty

Gość kwiatuszzzzek
a ja mam wcięcie 62 cm w pasie, 90 w biodrach, 46 kg, 163 cm wzrostu

Gość kwiatuszzzzek
aha - 23 lat,

Gość no bez przesady
NIKT TU CZYTAĆ NIE POTRAFI ZE ZROZUMIENIEM W PASIE (na wysokości pępka się mierzyła)!!!!!!!!!! TALIA I PAS TO NIE JEST TO SAMO!!!!!

Gość 12345654321
no bez przesady PAS to jest najwezsza czesc tali to slawne wciecie I w rozmiarowkach firmy tez posluguja sie slowem pas i to wlansie maja na mysli. Wedlug tabel 77 w pasie to rozmiar 42-44 no to przepraszam ale nawet na 170 cm wzrostu to duzo. A jak sobie mierzyla na wysokosci peka to co nas to obchodzi pas to jest pas niech sobie dokladnie zmierzy

Gość 12345654321
Pozatym kobiety w roznym miejscu maja pas. Jedne prawie w ogole nia maja bo maja meska budowe inny maja na wysokosic pepka inne powyzej. Pas mierzy sie tam gdzie jest najwezej koniec kropka.

Gość dla mnie mało bo mam 84
Ja przeczytałam ile macie w paszczy no - W PASIE?CZY - przeleciałam wzrokiem i tak odczytałam hahaha :D

Gość TO JA AUTORKA JSZCZE RAZ
NIE ROZUMIECIE ZE JA MIIERZYLAM SIE NA WYSOKOSCI PĘPKA>>? A SPODNIE NOSZE ROZMIAR 29 WIEC CHUDA JESTEM

do 12345632868 . Ale ja mam budowę ciała cieńkokościstą i mam widoczne wcięcie w talii. Figura typu klepsydra

znów do 12345654321- a autorka może ma grube kości. A taka osoba też może być szczupła

Gość 12345654321
nekromanta ok rozumiem tylko jedna uwaga owszem mozna miec grube i cienkie kosci ale na wadze i wygladzie to nie wychodzi bo to tylko jakis malutki procencik wagi. Pozatym niech autorka zmierzy sie w prawdziwym pasie to wtedy pogadamy. Kobieta w tym wzroscie przy 70-72 cm bedzie szczupla ale 77 juz nie o ile mierzy sie tam gdzie trzeba I wiesz ci moja mama ma tyle w pasie i meska budowe szczuple nogi i uwaza ze jest zgrabna. Niestety nie jest zgrabna bo patrzy tylko na nogi a brzucha nie widzi ktory mimo meskiej budowy jest za duzy (kiedys jakos byl znacznie mniejszy mimo braku kobiecje budowy) . Chodzi o to zeby wszystko bylo proporcjonalne jak pupa zgrabna to i nogi talia oraz biodra takie niech beda wtedy mozna mowic ze ktos jest szczuply ... autorka podala nam tylko pas i to jeszcz emierzony w okkolicy pepka.

12345654321- ja tak pisałam ponieważ mam koleżankę grubokościstą i akurat ona jest szczupła prawie tak samo jak ja. Tylko, że ja jestem proporcjonalna a ona nie bardzo. Ale ja myślałam, że tu chodzi TYLKO o bycie szczupłą a nie o proporcje.

Gość 12345654321
nekromanta Bez odpowiednch proporcji nie ma szczuplych dziewczyn. Sa takie ktore maja bardziej kobieca figure szczuplutka talie i wielkie biodra czy pupe one niestety nie sa szczuple tylko one maja taka otylosc u nich tluszcz sie tam odklada to samo z tymi ktore maja szczuple nogi i za duzy brzuch te maja otylosc typu meskiego gdzie tluszcz odklada sie na brzuchu. Piszac otylosc nie mam na mysli faktycznej otylosci tylko predyspozycje do odkladania sie tluszczu w konkretnych partiach

Gość 12345654321
To ze dziewczyna ma szczuplutka talie i zarysowane biodra oczywiscie nie oznacza ze jest gruba trzeba calosc ocenic i zobaczyc czy te biodra i pupa sa duze ale nie kosmiczne.

12345654321 Ja mam wymiary 82, 62, 82. I wcale nie jest mi z tym dobrze. Chcę przytyć jakieś 3 lub 4 kg. a nie potrafię- chociaż jem dużo. Wczoraj nawet byłam u lekarza w tej sprawie i powiedział, że przydało by mi się trochę więcej ciała. Wysłał na badania krwi-jutro mam wyniki ale jestem optymistycznej myśli. (on sugerował, nadczynność tarczycy lub na tle nerwowym albo nic mi nie jest tylko szybka przemiana materii) Ja wierzę w trzecią opcję i mam nadzieję, że przytyję bo kiedyś byłam trochę grubsza i też byłam proporcjonalna. Więc tłuszcz u mnie rozkłada się równomierne.

Gość poiuytrew
gdzie sie mierzy talie?? bo juz sama nei weim

Gość 12345654321
nekromanta W sumie mam te same wymiary (plus 2-3 centy w pasie) ale niestety jestem nizsza i tak sobie to wyglada chociaz ludzie twierdza zem za chuda i w anoreksje wpadlam :( chcialabym miec takie wymiary przy Twoim wzroscie ludziom to niedogodzi :)

Gość 12345654321
poiuytrew Talia to jest jakby calosc jakas czesc ciala w co wchodzi powiedzmy caly brzuch a pas jest czescia talii i znajduje sie wnajwezszym miejscu tam gdzie kobieta ma wciecie.

12345654321. Rzeczywiście ludziom nie dogodziśż. Mi kiedyś mówili, że jestem fajna, szczuplutka a teraz mówią ze za chuda i już nie długo psy będą za mną biegać aby zjeść kości.

Gość 12345654321
poiuytrew Wiesz co tak szczerze dla mnie talia i pas to to sami najwezsze miejsce na brzuchu bo w okolicach pepka to juz sie wezsza czesc bioder zaczyna.

Gość ggh
ja mam 89/74/84 i 173 wzrostu . :P i jestem gruba . więc wiecie ..

Gość mam 62 cm w pasie
.

Figury są różne, ale rzeczywiście 77cm w pasie to trochę dużo.. ale zależy tez jakie są inne wymiary.. Ja aktualnie mam 91/62/94, czyli ładne wcięcie i fajne piersi, i - co bardzo mi się podoba - jak chudnę czasami, nawet pół kg czy 1kg to chudnę najpierw z brzucha:) ważę 51kg przy 1,64 i dobrze się z tym czuję:) ogólnie jestem bardzo zadowolona z mojej figury, ale problem z ciuchami jest (cycki za duże w porównaniu do talii i talia za wąska przy wyborze spodni - jak przejdzie przez biodra, to odstaje w talii, i odwrotnie). Ale i tak lubię to u siebie:)

Gość pierdzielicietrzy po trzy
nie ma zadnych standardow. Autorko - jestes szczupla ;) Masz idelana figure i nie dopytuj sie tytaj, bo tu dziwne kanony peikna funkcjonyja ;) Pociesze Cie - mam 164cm wzrostu, w pasie tez prawie 80 i podobno mam kobieca sylwetke. I nie odchudzam sie :P Nigdy tego nie robilam ;)

mam 56 cm w pasie, wiec wydaje mi sie, ze 77 to bardzo duzo... krec hula-hop, wciecie ci sie fajnie wyrobi;)

Gość olanta
ja mam 77 cm w pasie, ale to wg. mnie to sporo, bo nie jestem szczupła, w biuście i w biodrach mam po 90, jednak nie mam wcięcia (kwestia budowy ciała) najgorsze jest to, że jak chudne, chudną mi nogi i ręce, które są najszczuplejsze w mojej sylwestce, a brzuch zostaje.... więc jeśli ćwiczę, czy się odchudzam wygląda to jeszcze gorzej, bo nogi jak patyki a brzuch jak kulka nabita na nie :D to dopiero masakraaaaa

Gość sandra 36
urodzilam 3 dzieci a mam 62 w talii, 90 w biodrach i biuscie

zaraz mi powiecie ze grubas ze mnie, ale ja mam np tak w cyckach 95 w talii 70 w pasie 80 w biodrach 95 ostatnio kupilam spodnie 28 ktore musialam wymienic na 26 - czyt. M na S wiec, gruba napewno nie jestem najlepszy rozmiar spodni dla mnie to 27, gora M bo w Skach mi sie cycki nie mieszcza :D

i to nie prawda ze mierzac w pasie na wysokosci pepka ma sie wciecie, ja mam wciecie wyzej

Gość kfkkgg
nie pitol lady love, ze nosisz spodnie 27 hahahah, ja nosze 28 i jestem szczuplejsza od ceibie grubasku

Gość kfkkgg
moze kiedys mialas wciecie, a teraz masz wielki bebech