Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona przed urodzinami meza

co kupic mężowi w prezencie urodzinowym...??

Polecane posty

Dziewczyny doradźcie co kupić mężowi w prezencie urodzinowym... Tylko nie kosmetyki, koszule i krawaty bo to wszystko juz było... Nie mam pomysłu... Mąż ma 42 lata, zawsze pamięta o moich urodzinach nie chce byc gorsza ale inwencja sie wyczerpała... POMOŻECIE??

Nikt nie pomoże?? :(:(:(

Gość pikna nieznajoma it is me
Skoro ma takie zainteresowania to moze karnet do burdelu?

to był podszyw. Moj mąż kocha U2 ale ma juz ode mnie wszystki icgh płyty, książkę Bono. No naprawdę nie mam juz pomysłu. Dziewczyny może Wy coś wymyślicie??

Gość Szaramara
Ja mojemu na rocznice kiedys kupilam swietny dlugopis mont blank. Ale taki porzadny za jakies 800zl, bardzo mu sie spodobal i swietnie mu sluzy. Wypisuje nim czeki itp. Dostajesz gwarancje na niego przy zakupie i w ogóle. Innym razem kupilam my playstation3, to bylo na gwiazdke ze 2 lata temu.

Play station juz ma :) Długopis?? KLurcze mógłby byc gdyby on ich ciągle nie gubil :):) Masz jeszcze jakąś inną podpowiedź??

ciekawą "zabawką" dla mężczyzny może być stacja meteo - na allegro znajdziesz ogromny wybór... mój ojciec się z takiego prezentu ucieszył, a i chłopakowi się spodobał :)

Gość Szaramara
To juz mój sam sobie kupil... Cross trainer i wstawil do garazu i sobie na nim cwiczy teraz, nie musi chodzic na silke.

Gość Szaramara
Ale ja sobie tak gadam, bo mieszkam w UK i tu mozna sobie na takie bajery pozwolic. Zalezy ile chcesz kasy wydac na prezent.

Gość here u gooo
ja swojemu kupilam zestaw do robienia piwa http://www.mrbeer.com/ prezent dla faceta uwazam swietny! moj sie bardzo ucieszyl, juz nawet zrobilismy pare litrow i bardzo dobre wyszlo :)