Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może zazdrosna może nie

Kobieta faceta który mi sie podoba jest typową suką

Polecane posty

Byłam w szoku jak zobaczyłam jego pannę, starsza odemnie, może zadbana ale taka chłodna i zero poczucia humoru. Ma straszne fochy, przeklina pod nosem, nie jest ani bystra ani zabawna, nigdy sie nie uśmiecha, jest poważna i obowiązkowa na maksa. Naprawdą to pociąga facetów? A taki fajny, dowcipny facet, nie sądziłam że oni lecą właśnie na to.. Ona jest owszem zasadnicza ale nudna strasznie, krótkie włosy okulary, nieprzyjemny nosowy głos, zero uśmiechu, ani ładna ani miła, zero wdzięku, taka surowa na maksa -znacie takie na pewno Chyba on lubi jak go się krótko trzyma jak sądzcie...? :-o

To nie suka tylko jakaś oziebła panna, na nazwanie suką sobie trzeba zasłużyć :) Ale może jego po prostu kręci taki typ, i już? Każdy ma inne upodobania :) Mój woli jak kobieta ma pełniejsze kształty i nie wystają jej kości, to co, jego wielbicielki mają zakładać tematy że kobieta faceta który mi się podoba jest grubsza ode mnie, a on z nią jest, fe, fu, i w ogóle? O gustach się nie dyskutuje :)

witam znowu nie obchodziłoby mnie to gdyby to co napisałam w temacie - czyli że jestem zainteresowana.. stąd pytam czy możliwe że taka przykra babka jak ona ma większe szanse niż inna... czy ogólnie to kręci facetów..

Gość october&april
nie. jedynie na sex. Jak dobrze ciągnie..to spotka się z nią kilka razy. chyba, że beda mieli trojaczki..to ze względu na dzieci beda razem. takie s..wiedzą co trzyma facetów: sex i dzieci.

Gość Sylwia_A.
Jezu kobieto, przecież jej nie znasz! Może ma super poczucie humoru, ale jest nieśmiała i w towarzystwie wydaje sie być oziebła i wychodza jej same suchary. Nie znasz jej! Jest z nią, bo jest z nia najwidoczniej szczęśliwy. Nie wtracaj sie w czyjść związek. Poszukaj sobie inny obiekt zainteresowania. Denerwuje mnie takie coś, widzisz że jest z kimś, ale bedziesz sobie wkręcać że jego kobieta "nie jest go warta" i TY zapewne masz większe szanse u niego. Daruj sobie.