Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allecro...

Zakochał się we mnie żonaty facet....

Polecane posty

Gość allecro...

Znamy się już dość długo, razem pracujemy, ale nigdy nie przypuszczałam, że taki gość może się we mnie zakochać. Taki stateczny facet a ja mam jeszcze fiu bździu w głowie. Nigdy mnie nie dotknął ale jego zachowanie na wiele wskazuje. Nie raz widziałam jak ma namiot w spodniach gdy ze mną rozmawia. Patrzy mi często w oczy, obserwuje mnie, przygląda się. W pracy co rusz go spotykam. Jest pomocny, zawsze mnie wysłuchuje. Jestem jego oczkiem w głowie, nigdy na mnie nie podniósł głosu, choć inni drżą na jego widok. Podczas rozmów ze mną potrafi tylko się na mnie patrzeć jak coś opowiadam i kiedy się zorientuje, że on tylko przytakuje to przestaje mówić. Wtedy on mówi, że lubi mnie słuchać mojego głosu dlatego mi nie przerywa. To jest jeszcze nic. Takie zauroczenie starszego faceta. Ale on zaczyna mnie ograniczać, traktować jak swoją własność. W pracy odizolował mnie od innych facetów, przeniósł do innego działu, oczywiście bliżej niego. Interesuje się moim życiem prywatnym, pyta się o facetów, jacy mi się podobaja, co będę robić wieczorem itp... Zaczyna mnie to męczyć...

Gość kacper-24...
obawiam się że to nie chodzi o zakochanie :D Starsi faceci sie nie zakochują , oni liczą na młode mięsko :D

Gość allecro...
Jeżeli liczy na seks to czemu nie działa?

Gość no to masz przerąbane
najgorsze co się może zdarzyć to romans w pracy. Bo jak się zgodzisz, to ploty w całej firmie i czekasz kiedy mu się znudzisz i cię zwolni. Jak się nie zgodzisz, to tez cię zwolni

Gość zonaty maz
pokaz twoje zdjecie a powiem ci co masz w sobie

Gość allecro...
Zwolnić mnie nie zwolni. To dobry znajomy mojej mamy.

Gość *monica bellucci*
no jak to co ma w sobie - dużo śluzu po którym ten starzec z pracy chce się poślizgać :)

Gość ta druga//
to cudownie :) idź w to jak w dym może okazać sie, że facet da ci mnóstwo rozkoszy

Gość allecro...
Ale ja go nie chcę. Mi się podobają faceci w moim wieku. Nie chcę takiego dziadka.

Gość aleamanda
to tym bardziej masz ......

Gość allecro...
On zaczyna miec bzika na moim punkcie. Kontroluje mnie. W pracy ciągle u mnie przesiaduje. Często spotykam go po pracy. Codziennie rano częstuje mnie czekoladkami. Co chcę miec w pracy to mam. Dostałam nowy komputer, nowe meble do biura, choc stare były całkiem dobre. Dostałam największą podwyżkę. Ciągle oferuje swoją pomoc.

Gość jdjsllojnbhhh
no to masz lipę albo się zgodzisz-ale na nic więcej nie licz, to raczej będzie seks, może jakies prezenty dostaniesz albo odrzucisz i wtedy będzie się mścić, faceci to duże dzieci i niestety często to tak sie kończy

Gość zaczynam mieć podobnie
Jeżeli to starszy facet to nie liczę na zakochanie, jakoś nie wierzę, aby facet w średnim wieku +, mógł się zakochać, aczkolwiek może się mylę. Sama zaczynam mieć podobnie, co gorsza ten facet ma coś w sobie, choć jak dotąd mnie takie coś gorszyło - jak widać, życie może zdziwić.

Gość llpp
Nie licz na to, ze nie bedzie chcial odebrac zaplaty za to wszystko. Teraz pracuje na to, abys byla mu coraz bardziej wdzieczna, ale w koncu przyjdzie dzien zaplaty...

Gość allecro...
No i co mam zrobić? Zwolnić się tylko dlatego, że stary facet ma erekcję na mój widok?

Gość bacteria.
moze powiedz mu ze masz chlopaka jak nastepnym razem zapyta

Gość allecro...
Przecież on doskonale o tym wie, że ciagle za kims latam. Ale to mu nie przeszkadza aby do mnie zalatywać.