Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo tak jakoś

rzuciłam go powiedział że się zabiję wróciłam jest to samo..."

Polecane posty

napisałam do siostry jego a dzwonić nie będe bo mi się nr pousuwały. mam zamiar się wybrać tam do Nich i pogadać

Gość xoxoxoxoy
Wiesz, miałam podobną akcję. Pewien psychol wybłagał mój numer od mojego kolegi i zaczął do mnie pisać. Chciał się umówić, zaczął mnie podrywać itd. w końcu napisał, że chce żebym była jego dziewczyną, że mnie kocha (facet który mnie nie zna!). Wku... Zdenerwowałam się bardzo i faceta zbluzgałam. Zaczął grozić, że skoczy pod pociąg, powiesi się, utopi się, ogólnie walnie w piach. Ostatecznie tak mnie wkurzył, że kazałam mu spierdalać na tory. Wiesz co? Żyje do dziś.

Gość xoxoxoxoy
Nie przejmuj się tym co gada. Myślę, że nic sobie nie zrobi i nie będzie miał na Ciebie haka jak zaczniesz to olewać.

już go raz olałam i co? i wróciłam, dzwonił do mnie pisał i wgl ale jeżeli jeszcze jedno cos odwali to go zostawię tak jak mi radzicie dzięki wogóle że ktoś zajrzał na ten temat

Gość Bo ty dziewczymno
to głupi a jesteś i tyle co tu dużo gadać. Jak to się mówi nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki. Po co do niego wróciłaś ? z miłości ? wątpię raczej z litości... Daj sobie z nim spokój i nie czekaj aż znowu coś odwali jak to powiedziałaś. Tylko od razu go zostaw nawet dziś. Bo on Dziewczyno na ciebie nie zasługuje. Zrozum to. Przespałaś się z nim bo on tego chciał... a nie ty. Moge sobie rękę uciąć ze zrobilas to bo myślałaś ze sie zmieni... zostaw go dla własnego dobra.

Gość
powiedzialabym twoje zycie twoja decyzja nie badz z nim z litosci, sama mialam taki zwiazek i to nie dziala, a tylko bedziesz sie bardziej meczyc

wiesz, czytajac to.. mialam wrazenie ze ktos spisał moje mysli. mam identyczna sytuacje.

Gość bojabojaboja
Podejrzewam, że dużo kobiet miało do czynienia z takim przypadkiem. Bo oni zawsze tacy wrażliwi, kochani na początku, tak dobrze nas rozumieją, tak strasznie się starają. A potem jak wychodzę jakieś chore jazdy, to zaczyna się szantaż. Ja też nie wiedziałam co zrobić. Nie chciałam brać na siebie odpowiedzialności za czyjeść życie czy śmierć. W końcu go zostawiłam i powiedziałam, że jak sobie coś zrobi, to nie będę umiała żyć z tą świadomością i też się zabiję. Oczywiście nie mówiłam serio, ale poskutkowało. I również miał na sumieniu próby samobójcze, nawet był w szpitalu psychiatrycznym. Czego dowiedziałam się od jego byłej, która mnie prosiła, żebym go zostawiła, bo tak bardzo go kocha:] I wrócił do niej jak z nim zerwałam.

Gość morning after dark
po prostu, powiedz szczerze co myslisz i juz