Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieokrzesany majowy wiatr

Umieram..

Polecane posty

Cham- no ja tak kulturalnie się tylko pytałam :P a wiesz ile mi tego życia zostało? 2012 koniec, więc.. :classic_cool: Wietrzyk- a ja to co? ja mam grzywkę i jak rano wstanę wyglądam, jak....:classic_cool: poza tym też mi się puszą strasznie włosy :( ;)

hah no ja mam taką nadzieję, bo smutno by było gdyby w pierwszym roku pełnoletności odejść z tego świata :( :classic_cool: Wiatr - a długie masz te włosy? ;)

Chamie - grzywka opada na czoło, a włosy które rosną na głowie mam tak do połowy albo więcej pleców, czaisz? :classic_cool: Wietrzyku - no tak, włosy :classic_cool: jesteś brunetką? ;)

a ja bym chciała naturalnie czarne , albo chociaż ciemno brązowe ;) o której Ty w ogóle chodzisz spać? :classic_cool:

jak to Twoja? :classic_cool: :P lepiej się wyśpij i nie marnuj czasu na czytanie tych moich żenujących wypowiedzi :P

cool! :classic_cool: nie a tak serio.... to pewnie czytając tą jakże interesująca konwersację z Szejkiem zdążyłaś się przekonać że źle z moim angielskim :( :P

Mintaja, Twoja wiadomosc az kipi ironia, mam zrobic focha z przytupem ?:) Wiatr - hobby trzeba sobie znalesc, chociaz widze ze juz znalazlas, tylko uwazaj z ta rybka bo moze z niej rekin wyrosnac :p