Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieokrzesany majowy wiatr

Umieram..

Polecane posty

ja sie przyznam ze miałam niemiły przypadek .... teraz w piątek co był .... robiliśmy powitanie wiosny i mega ognisko i piwko ... ja durna siedzialam za blisko ognia ... wypilam z 5 browarków to tak mnie zlapala bompka .... ze do teraz caly czas mi glupio :P:P

oh my friends witam ;) Wietrzyku masz już jakieś zajęcie? bo ja nie w temacie :P Chamie - Czy ja wyglądam na rybkę? :classic_cool: nudzi Wam się, nie? mi też ;)

Mintajko moja droga, gdyby nie Ty pewnie leżałabym już w łóżku. a teraz zostanę sobie troszke, dzisiaj wstalam po siódmej i czytałam.. siedem stron ; mintaja, szejku, mintaja ,szejku :classic_cool: i co, jak wam tam wyszły klapsy i Twoje cudne spojrzenie :classic_cool: :D?

to ja jestem ci niektórzy? dlatego że niepoinformowana jestem?:classic_cool: a tak poza tym masz nie adekwatny nick co do tego jak się zachowujesz:classic_cool: Ty? Cham ?;)

nie wiem co mam powiedzieć :classic_cool: na serio :D ale wciągająca lektura, no nie? :D

a ja się Ciebie tak zapytam, ile masz lat? :P jak nie chcesz to nie mów :classic_cool: ale ok 40, no nie? :)

Wietrzyku no nie wiem, zależy czy wdam się w jakąś zawiłą konwersacje z kimś :classic_cool:

Cham- nie chciałam Cię obrazić tą sugestią 40stu lat ;) po prostu tak myśle- że skoro znasz te piosenki z czasów młodości to pewnie jesteś w wieku mojego ojca :P Wietrzyku- och Ty śpiochu, ja głowę myję codziennie i nie narzekam marudo:P ;)