Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullaaa

jak mu powiedzieć o ciąży?

Polecane posty

Gość ullaaa

Witam wszystkie dziewczyny! Dziś dowiedziałąm się,że jestem w ciąży. Mam 20 lat,mój partner tak samo... Dzidzia ma się urodzić w listopadzie... :) Nie mieszkam razem z moim partnerem oboje mieszkamy ze swoimi rodzicami. Chcę mu powiedzieć o ciąży ale nie bardzo wiem jak na to zareaguje... W glowie widzą mi sie rożne scenariusze od tych najlepszych do najgorszych.... Nie chcę mu tego wypalić prosto z mostu.Kolacji przy świecach tez nie zrobię bo nie mam gdzie i w naszej sytuacji chyba raczej na razie nie ma czego świętować (nie jesteśmy po ślubie) Boje sie,że rozczaruje się jego reakcją. Chciałam miec dziecko ale ostatnio myślałam nad tym i stweirdziłam,że nie jestem jeszcze na to gotowa. No ale za późno stało się. Teraz wiem o tym ja i moja przyjaciółka. Rodzicom i reszcie rodziny chcem powiedzieć potem razem z partnerem. Ale wiem,że powinnam na początku powiedzieć i mu.Tylko nie bardzo wiem jak to zrobić i najlepiej kiedy? Jak WY powiadamiałyście o tym swoich partnerów? Bardziej kieruje to pytanie do dziewczyn które jeszcze nie są mężatkami i są w podobnej sytuacji jak ja. Oczywiście opinij reszty dziewczyn też chetnie wysłucham ;)

Gość ojoojjjjjjj
kup śpioszki albo body z napisem "kocham mojego tatusia" na allegro są ale i w sklepach z dziecięcymi ubrankami znajdziesz - najlepiej jakiś maleńki rozmiar i daj mu ładnie zapakowane - gwarantowane że wymięknie ..