Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

******* jestem pupilkiem prezesa ******

Polecane posty

Jestem, jakby to powiedziec, pupilkiem prezesa i jego żony, a także wiceprezesa. Nie \, żebym się podlizywała, ale zawsze mi powtarzają zę tak solidnego pracownika dawno nie mieli... Jest mi tam bardzo dobrze, ale chcę się zwolnic, bo dostalam lepszą ofertę za lepszem pieniądze. JAK IM TO POWIEDZIEĆ?? Przeciez nie powiem że odchodzę ze względu na pieniądze... Do tego przechodzę do konkurencji :(

powiedz że masz lepszą ofertę pracy i tyle jesłi chcą to mogą ci zaproponować coś więcej

Gość ja bym powiedziała
licząc na to, że prezes chcąc mnie zatrzymać zaproponuje jeszcze większą sumkę. Na tym to w końcu polega.

Myslalam o tym, ale z jednej strony potrzebuję zmiany, bo pracuję tam już ponad 3 lata, a co jakiś czas potrzebuję zmiany, no i jak mi zaproponują więcej to nie będę wiedziała jak wybrnąć

Gość może nie zaproponują
a jeśli - to przemyśl - czy ważniejsza jest dla ciebie kasa czy zmiana.

powiedz że ciotka otwiera rodzinny ineres i chce Cię zatrudnić, a masz rodzinne zobowiązania

a co jeśli w tej pracy się nudzę i nie widzę możliwośći awansu????? Potrzebuję tej zmiany, bo do pracy idę z niechęcia, nie chce mi się, a jak bedzie coś nowego to zawsze jakaś odmiana

Haha :) Nawet jak mi dadzą awans i podwyżkę to nie chcę zsotać :( Może jestem dziwna, ale cóz, taka jestem... To co proponujecie powiedzieć?