Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyjumjymjmjm

boje sie o swojego byłego chlopaka

Polecane posty

Gość hyjumjymjmjm

zerwaliśmy w atmosferze wzajemnych pretensji i kłótni;/ bylo strasznie on próbował wrocic za wszelka cene prześladował mnie, wystawał pod drzwiami wiem ze mnie kocha duza miloscia wrecz chorą 3 dni temu napisałam mu straszne rzeczy ze go nienawidze, ze mnie brzydzi itp miałam dosc tego ciaglego przesladowania on nie był lepszy wielokrotnie straszył mnie samobojstwem od 3 dni nie odzywa sie co jest nieprawdopodobne i nie podobne do niego nie ma go tez na gg i na nk gdzie był codziennie zaczynam sie martwic co chwile zerrkam na gg czy nie siedzi

Gość Kinia_aaa
pewnie chce Cię zastraszyć, ale może na wszelki wypadek spróbuj popytać jego zajomych, czy go widzieli.

Gość hyjumjymjmjm
nie mamy wspolnych znajomych byłam z nim okolo 7 miesiecy znam tylko jego rodzine

Gość bnzgff
chce Cie znow zastraszyc

Gość Kinia_aaa
Nie wiem, to może pokręć się pod jego pracą/ uczelnią/szkołą, może domem, ale tak żeby Cię nie zauważył jak coś.

Gość hyjumjymjmjm
nie da rady on nie pracuje w polsce co jakis czas wyjezdza za granice poza tym jestem pewna ze jakby mnie zauwazyl bylo by nie zaciekawie nie uczy sie tez

Gość hyjumjymjmjm
boje sie ze zrobił cos glupiego;/

Gość daj mu spokoj
przeciez tego chcialas. nareszcie uporal sie z wariatka. na pewno nic mu nie jest. niepokoi cie cisza z jego strony? masz teraz wyrzuty sumienia? po co? moze znalazl sobie inna, wartosciowa kobiete? zajmij sie soba.

jezeli to "chora" milosc to mysle ze chce sie zastraszyc... i jak zaczniesz szukac informacji o nim to bedzie myslal ze tak bardzo sie nim przejmujesz i bedziesz chciala wrocic... jakby cos sie stalo to jego rodzina dalaby ci znac