Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nielubianą osobą

Ludzie mnie nienawidzą....

Polecane posty

Gość morela morelowa jak cholera
szczerze tez bym chciala miec takie problemy jak ona. a tu dupa.

Gość a ty myslisz ze kazdy
od razu do ciebie podleci i ci sie na szyi uwiesi? Zycie mnie nauczylo,ze aby byc lubiana trzeba 1. miec jakies zainteresowania 2.dbac o przyjaznie (milo jestkolezance pwoiedziec ladnie wygladasz itd., czesto pisac pierwsza) 3.nie podkreslac wzgledem kolezanek,ze jest sie ladniejsza nawet jesli sie jest bo kobiety tego nie cierpia 4. nie razic agresywnym wygladem typu platyna na glowie tipsy z kwiatuszkami 5.KONTROLOWAC MIMIKE.

no nie wiem, mi zalatuje 15-16 ale jak chodzi na imprezy to musi byc pelnoletnia...dlatego pytam

odpowiedziałam, że mam 18 lat. czytaj uważniej

ojojoj czytaj uwazniej...DLATEGO CIE NIE LUBIA...pokory troche dziecko pokory...a bedzie dobrze

Gość JA TEZ BYLAM NIE LUBIANA
mam 21 i tez zastanawialam sie czemu i naprawde popracowalam nad jezykiem ciala. Nie widzialam,ze czesto sie krzywie (naturalny odruch), mierze ludzi (wcale nie zlosliwie ot tak) i rzako sie usmiecham Teraz wiecej usmiechu, kontroluje glos i naparwde sa efekty

to już nawet nie można grzecznie zwrócić uwagi, bo wszyscy ludzie są aż tak wrażliwi i ich to może urazić? bez przesady...

morela - każdy ma swoje problemy :) Niektórzy mają gorzej niż Ty. Nie powinno się tego w ogóle porównywać

Gość Bombarda dobrze napisala
nie masz pokory my tu cie karmy bys przemyslala swoje zachowanie ale ty najwidczniej tylko pyszczec umiesz

pyszczeć? no teraz to mnie rozbawiłaś... a z resztą to i tak mam was gdzieś. i wszystkich będę mieć gdzieś... Widocznie przerastam intelektem ludzi z mojego otoczenia. Mam nadzieję, że na studiach będą mądrzejsze osoby

cofam wsyztsko co o tobie napisalam, ty jestes porpostu durna...ehhh na chuj sie zalisz jak nie słuchasz...czytasz, boisz sie krytyki to sie kurwa nie zal, tylko siedź sama i nie zawracaj dupy innym...dzizas

faktycznie jestes mega sympatyczna i wogóle, i ty sie pytasz czemu Cie ludzie nie lubia....ehh wiesz co, moze Cie to zaskoczy...nie polubia...

Gość gość
Mnie też nie lubią. A bardzo się zawsze staram. Jestem miła i pomocna. I mnie tylko wykorzystują. I zawsze odchodzą.