Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonka stonka ...

mam zywy dowód na zdradę męża i co teraz?

Polecane posty

Gość zonka stonka ...

wiem ze mój mąz to flirciarz milion razy juz sie o tym przekonalam, ale do rzeczy slub z milosci 2 lata temu, male dziecko roczne.. podszylam sie pod jego stara znajoma zmienilam mu nr w tel i pisze jako tamta. polknal haczyk, pisze o seksie, o naszym zyciu, ze nigdy mnie nie zdradzil ale ma ochote ze mnie kocha itp. umowilam sie z nim na czwartek:) mam to gdzies juz sie do tego przyzwyczailam ze jest chamem, choc nasze zycie malzenskie jest w nawet udane. i nie wiem co teraz do tego hotelu nie pojade bo mam male dzieco i nie mam auta. zabawna sytuacja

Gość zonka stonka ...
nie mam pomyslu zeby jakos fajnie to rozegrac:)

Gość hehehehehehehe hehe he
niezly numer mu odwalilas, podoba mi sie :) ciagnij to do konca i nawal mu po ryju w tym hotelu :) albo popros w hotelu zeby zostawili mu w pokoju karteczke ze zmieniasz adres spotkania heheheh na domowy

Gość zonka stonka ...
ale ja do tego hotelu nie dam rady dojechac.. kurde nie wiem co, jak sie dowie ze to ja to amen

Gość jdjfh
poproś koleżankę

Gość Tevionka
A nie mozesz dziecka na godzinke gdzies zostawic? Rodzna? Jakas kolezanka? Wyobrazam sobie jego zdziwienie na Twój widok :D

Gość hehehehehehehe hehe he
to zostaw mu tam tylko kartke w recepcji ze cala akcja odbyla sie ku przestrodze a nastepnym razem bedzie mial pozamiatane

Gość zonka stonka ...
wstyd kolezanke prosic

Gość lol nie wierze
jak sie dowie ze to Ty to amen? dziewczyno opanuj sie, to z nim powinno byc AMEN.

Gość Tevionka
Dlaczego? Powiedz, że pilnie coś Ci wypadło, na pewno zrozumie :)

Gość zonka stonka ...
własnie chcialabym zobaczyc jego mine ale on wybral daleko oddalony hotel zeby nas nikt nie nakryl i na g 19ta. we czw jest prima aprilis moze to jakos podciagnac pod to..?

Gość Tevionka
To przełóż spotkanie i popisz z nim zachęcające smsy - może dowiesz się jeszcze czegos nowego...

Gość heheheheheheheh heheh he
masz kobito stalowe nerwy , ja bym juz mu ostatni wlos wlasnie wyrwala

Gość jenk
A mąż ci powie ,że chciał tylko ze zajomą pogadać .Nie prowokuj ,daj spokoj,bo rozwalisz sobie małżeństwo

wow podziwiam!!! popros kogos o popilnowanie malca i jedz tam za wszelka cene... jak cie zobaczy to padnie!!! jasne wiadomo ze moze sie wkurzyc ale ty chyba bedziesz miala wieksze prawo do tego... mozesz mu wcisnac ze to on cie tak mial zapisana w telefonie i ze myslalas ze chce jakiejs odskoczni od malzenskiego wyrka

Gość Tevionka
A ogólnie co chcesz zrobić z tym fantem? Bo skoro facet umawia sie z "koleżanką" w hotelu, to raczej nie tylko na pogaduszki.

Gość zonka stonka ...
ja to mam gdzies szczerze mowiac, przyzwyczailam sie do tego:) czekam na rozwoj wydarzen watpie czy nasze malzenstwo przetrwa..

jak nie ona to inna kiedys sprowokuje, lepiej go nastraszyc za wczasu

Gość zonka stonka ...
dokladnie potem odwroci kota ogonem i powie ze wiedzial ze to ja itp. pisze do niego...

Gość Dziwna jestes.. .....
Naprawde cie to bawi????

Gość zonka stonka ...
tak bawi mnie to:)

ja sie nie dziwie, w takiej sytuacji mozna sie tylko pobawic kosztem drania, tak trzymaj

Gość zonka stonka ...
bede rozpaczac jak idiotka mam to w dupie nie ten to inny jestem atrakcyjna kobieta on o tym wie, w dodatku wierna i oddana on ma tego swiadomosc

powiedz mu, ze w ten sam dzien o tej samej godzinie chcesz sie spotkac z kolezanka i popros o popilnowanie dziecka, zobaczysz jak zareaguje, czy sie bedzie wykrecal i usilnie bedzie sie staral stawic na spotkaniu.

Gość zonka stonka ...
o własnie powiem ze ide na adoracje bo jest wielki czwartek a maly jest przeziebiony

Gość jdjfh
nadwyrezyl zaufanie, watpie ze cos bedzie z tego malzenstwa. mozesz na tym lozku w hotelu, polozyc pozew rozwodowy.

zobaczysz wtedy czy bardzo chce sie spotkac z tamta dziewczyna, no i bedziesz miala okazje posluchac jego wymowki.

Gość zonka stonka ...
gdybym tam byla w tym hotelu tak bym zrobila ale nie dam rady tam jechac. jeszcze jest jedna opcja ta jego znajoma jest tez moja znajoma moze jakos tak to rozwiazac ze ona go podpuscila i wyda go

a przygotowalas sie na to ze ta akcja moze zakonczyc wasze malzenstwo ? jesli juz masz wszytsko w dupie plan musi byc doskonaly :) tylko ty nie okreslilas sie chyba co wogole potem ??

Ja bym nie jechala do hotelu, bo to troche niepowazne - przynajniej dla mnie i wstyd by mi sie bylo przyznac, ze w ogole cos takiego zrobilam. Obserwuj go od tej pory uwaznie.