Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonka stonka ...

mam zywy dowód na zdradę męża i co teraz?

Polecane posty

Gość zonka stonka ...
mamy dziecko nie chce sie rozwodzic ze wzgledu na nie

Gość Dziwna jestes.. .....
Masa energii psu w dupe.. Lepiej zrob cos pozytecznego a dziada kopnij bez zabawy w detektywa. jemu to i tak pewnie kolo **** lata.

Tak naprawde to jeszcze do niczego nie doszlo, moze on tam wcale nnie pojdzie. Zgrywa kozaka a jak przyjdzie co do czego to zrezygnuje. Sprobuj cos zaplanwac w tym czasie jak mowilam wczesniej i zoacz jego reakcje.

Gość zonka stonka ...
nie lata mu, wiem ze nas kocha wiem. jak sie wyda ze mnie zdradzil nie ma zycia w jego rodzienie on sobie zdaje z tego sprawe.

Gość troche glupie mi sie to
wydaje ,kolo umawia sie przez smsy na bara bara ,gruchaja w smsach i ani razy nie zadzwoniŁ/jak dla mnie prowo ,

Gość zonka stonka ...
mag 85 bardzo mozliwe.. poczekam do czwartku:)

Gość heheheheheheheh heheh he
ja mysle ze trzeba autorko pokazac mu tym razem delikatnie ile moze stracic, moze bez drastycznych scen, ma sie domyslac ze cos wiesz i posrac sie w gacie

Gość zonka stonka ...
dzwonil caly czas ale ja mam taka opcje zmyslona ze od 9-17 w pracy nie moge odebrac tel a po 17 przychodzi po nia zazdrosny maz

Gość zonka stonka ...
heheheehe tez tak mysle, nie chce psuc atmosfery na swieta, ja mam to gdzies

Gość zonka stonka ...
tak, napisze na pewno:) ide spac papa

Gość Dziwna jestes.. .....
Jakby cie kochal i by mu zalezalo olal by ta kolezanke i te smsy.Proste. jak drut. Myslisz ze jak go nakryjesz on sie nagle zmieni???? :D zabawne

Gość zonka stonka ...
przeciez wiem, ze sie nie zmieni logiczne:) musze go lekko nastraszyc jakos po prostu:)

Gość Astor88
Koniecznie idź do tego hotelu...ale będzie mieć mine ;D

Gość Szczęśliwa___inaczej
Ja na Twoim miejscu zaplanowałabym na ten czas coś we trójkę,tj. Ty,mąż i dziecko. Jak będzie się wymigiwał, powiedziałabym mu prawdę po jego powrocie z rzekomego spotkania. Nie możesz tego przemilczeć. Wiem co mówię... Mój mąż 4 miesiące temu spotkał się z jakąś szmatą z czata (21lat, ja mam 26), żeby mu obciągnęła w samochodzie, bo chciał zobaczyć jak robi to inna (byłam jego pierwszą i jedyną,miał 19lat jak się poznaliśmy). Non stop siedział w internecie i ściemniał mi,że szuka czegoś na Allegro. Myślałam,że czegoś dla mnie na święta... :/

Gość kot13
sytuacja wymarzona- ubierz się w prochowiec i szpilki (nic pod spodem oprócz pasa do ponczoch), umów z nim i kochajcie się:-)

Gość kot13
ON CIĘ NIE ZDRADZIŁ! bądz super laską i do tego szlachetnie wybacz:-) sytuacja jak w filmie:-) tylko zrób się na bóstwo wcześniej i duma w kieszen masz GRAĆ kurtyzanę:-) Gwarantuję Ci, że po takim numerze będziesz najlepszą kobietą, która go będzie kręcić bo już odtąd będzie wiedział, ze jesteś nieobliczalna i też stać Cię na zdradę:-)

Gość kot13
też tak zrobiłam ,puszczałam sie ze wszystkimi ,pokazałam mu gdzie jego miejsce,teraz mnie ne zdradza z kobietami ,tylko ze spoconymi menelami spod biedronki

Gość kot13
no , ładnie widze że mnie sklonowano:-) ciężko jednak podrobić mój styl:-)

Gość a ja mam inny pomysl
umowilas sie z nim jako tamta w czw o 19 tej. popsuj mu plany i zaproponuj mu wspolna malzenska kolacje tylko we dwoje w czw np o 18:30 :D ciekawe jak z tego wybrnie hahaha

Gość kwasss
Jakby nie było posłużyłaś sie manipulacją- na tym się nigdy dobrze nie wychodzi.

Gość zonka stonka ...
w życiu nie pojde do tego hotelu nie bede sie ponizala. mam gdzies to co on robi mimo ze go kocham jesli to mozna nazwac miloscia. najlepsze jest to, ze wsrod znajomych przed rodzina jest tak wspanialaym i kochanym mezem ze wszystkie kolezanki mi go zazdroszcza i dalyby reke obciac ze mnie nie zdradzi:)

Gość zonka stonka ...
chociaz dowiedzialam sie, ze mnie nie zdradzil...:O jednak pyta jakie pozycję lubi bo on ze mna lubi taka, pisze czy w gumce czy bez? :O. jestem silna kobieta nigdy nie mialam lekko, pochodze z patologicznej rodziny wiec wszystko przetrwam i zdaje sie na los.

Gość kot13
co nie znaczy , że ma Pani dawać się wykorzystywac.

Gość zonka stonka ...
więc jakie rady? gdyby nie dziecko już dawno by mnie nie było przy nim, mam 26lat więc całe życie przede mną.

Gość hehehehehehehhe heheh h e
musisz dac mu do zrozumienia ze wiesz i musisz dac mu do zrozumienia ze wiecej czegos takiego nie zaakceptujesz, zeby przed nastepnym glupim smsem zastanowil sie 1500 razy nie przemawia do mnie spotkanie sie i bycie super kochanka, bo on nie idzie na to spotkanie z mysla o tobie, wiec plany ma grzeszne i jak nie teraz to innym razem je zrealizuje nie chcesz sie rozwodzic, kochasz go, nastrasz go maksymalnie, skoro wiesz ze rodzina dalaby mu czadu gdyby cie zdradzil zapros ich na czwartek, zrob kolacje, daj mu wybor co do jego spedzenia czasu ale jakims ostrym tekstem pokaz mu dlaczego odbywa sie ten caly teatrzyk

Gość zonka stonka ...
muszę coś wymyśleć, najlepsze będzie, ze ta kolezanka napisze mi ze jest umowiona z nim to bylby najlepszy pomysl. on z ta kolezanka nie ma dobrego kontaktu-specjalnie ja wybralam a ten glupi polknal haczyk.

w takim razie daj mu sie wypindrowac, ubrac, i napalic i tuz przed wyjsciem z domu powiedz mu ze dostalas telefon ze xxxx nie przybedzie do tego hotelu wiec moze spedzic czas z dzieckiem a ty jedziesz porozmawiac sobie z jego rodzina i wyjdz z domu

sprawdzisz czy bedzie na tyle zdesperowany ze bedzie szukal jeszcze kontaktu czy bedzie tak posrany ze bedzie sie grzecznie bawil z dzieckiem