Gość ania123123 Napisano Marzec 31, 2010 Jestem z chłopakiem 10 miesięcy... kiedyś kochaliśmy sie bardzo często... robiliśmy to w gumce ale zaczęły sie 'czapy' z tym ze chyba jestem w ciazy wiec zaczelam brac tabletki.. jak ja bralam rowniez kochalismy sie bardzo często ale dwa miesiace temu przerwalam ich branie...po prostu nie chce sie truć ... i wlasnie od tej pory sie wgl nie kochamy;/ jak go pytam czemu to on nie dzisiaj nie dzisiaj nie mam ochoty... wiem ze na pewno nie ma innej na boku... ostatnio chcialam sprawdzic o co chodzi... i sie pytam czy ma ochote na anal.. powiedzial ze chcialby sprobowac... wiec nie rozumiem ma ochote na anal a na normalny seks nie ma? wiem ze duzo pracuje naprawde to rozumiem ale ja potrzebuje bliskosci czuje sie niezaspokojona.. ile mozna czekac? 2 miesiace! to jakas masakra .. kazdy normalny facet uwielbia seks.. nie mowie ze codziennie.. ale chociaz czasami.. teraz zaczelismy sie bawic w minetki i takie bawienie sie ale gdy go prosze o zrobienie palcowki to on ze mu sie nie chce i wielce wzdycha.. bardzo go kocham co o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach