Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ania123123

PROSZE!!! POMÓŻCIE!!

Polecane posty

Gość ania123123

Jestem z chłopakiem 10 miesięcy... kiedyś kochaliśmy sie bardzo często... robiliśmy to w gumce ale zaczęły sie 'czapy' z tym ze chyba jestem w ciazy wiec zaczelam brac tabletki.. jak ja bralam rowniez kochalismy sie bardzo często ale dwa miesiace temu przerwalam ich branie...po prostu nie chce sie truć ... i wlasnie od tej pory sie wgl nie kochamy;/ jak go pytam czemu to on nie dzisiaj nie dzisiaj nie mam ochoty... wiem ze na pewno nie ma innej na boku... ostatnio chcialam sprawdzic o co chodzi... i sie pytam czy ma ochote na anal.. powiedzial ze chcialby sprobowac... wiec nie rozumiem ma ochote na anal a na normalny seks nie ma? wiem ze duzo pracuje naprawde to rozumiem ale ja potrzebuje bliskosci czuje sie niezaspokojona.. ile mozna czekac? 2 miesiace! to jakas masakra .. kazdy normalny facet uwielbia seks.. nie mowie ze codziennie.. ale chociaz czasami.. teraz zaczelismy sie bawic w minetki i takie bawienie sie ale gdy go prosze o zrobienie palcowki to on ze mu sie nie chce i wielce wzdycha.. bardzo go kocham co o tym sądzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować