Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashgashdf

czy da sie kupic fotelik samochodowy z kółkami jak przy wózku??

Polecane posty

Gość ashgashdf

taki ze w sasmochodzie masz fotelik a kiedy chcesz wyjsc rozkładasz kółka i masz taki jakby wozek. da sie to kupic bez koniecznosci kupowania całego wózka do którego mozna doczepic fotelik?

Gość olgawawawawa
ja nie widziałam nic takiego

owszem, jest coś takiego, fotelik nazywa się NANIA, można do niego dokupić podstawę z kólkami, mam! super sprawa na krótkie wyjazdy :) jest też opcja dodatkowego wyposażenia zmieniająca fotelik w krzesełko do karmienia, zobacz: http://www.hk-herkules.com.pl/wozki/concept_0_new_fix_granatowy_maxizestaw_wozek_fotelik_baza_krzeselko_stoliczek_lezaczek

Gość olgawawawawa
rzeczywiście. Sporo kosztuje.

Gość przecież większość
wózków ma adaptery do fotelików samochodowych - i można je montować na tym samym stelażu co gondole czy spacerówkę... ja nie widzę powodu żeby jeszcze osobno dokupować kółka do fotelika?

Gość olgawawawawa
ale zawsze te 600zł można zaoszczędzić i przeznaczyć na coś bardziej potrzebnego - np. szczepienia. Ja posiadam fotelik i stelaż od wózka. To jest właściwie to samo.

ja nasz kupowałam 5 lat temu, tylko fotelik i kółka, wtedy z kólkami płaciłam niewiele więcej niż za sam fotelik, tak więc mi się opłacało ;) zwłaszcza, że będzie służyć 3. dziecku :)

Gość wozki Jane
maja gondolke, ktora jest rownoczesnie fotelikiem samochodowym,dziecko lezy w niej plasko-potem mozna regulowac kiedy dziecko wieksze.Dodatkowo jest tak wymodelowana, ze kolysze dziecko delikatnie podczas jazdy

Gość wozki Jane
i ta gondolke-fotelik potem sie wpina w stelaz i juz :)

Gość tosia22
Dobrze doradzają w sklepie Mini Traper ( www.minitraper.pl ). To prowadzą ludzie, którzy sami jeżdżą ze swoimi dziećmi w podróże, więc sporo towarów ze sklepu sami mieli okazję przetestować, także stąd wiedzą co polecać innym.