Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyy xxxxxxxxxxxxx

Smsy dwuznaczne w komóce męża

Polecane posty

Ile czekałyście zeby mężowi wygarnąć ? ja musze sie dowiedzieć czy to flircik czy już zdrada a psychicznie już wysiadam ... pomóżcie

Gość daj mu spokoj
a maz taka cipa, ze nie wie, co ma z tym zrobic? zajmij sie soba.

Gość sytuacja bardzo podobna_
dwuznaczne czyli jakiego typu? jego do niej? czy czyjes do niego? moze to pomylka? ja mialam przypadek ze do mojego meza napisala pare smasow kolezanka z pracy bo miala nadzieje ze cos im wyjdzie, ale on byl "niechetny", przy mnie do niej zadzwonil i pytal co te smsy maja znaczyc to smiala sie jak wariatka, chyba liczyla ze moj maz sie nia zainteresuje, a on nie chcial, to z zemsty smsy, ale potem sie spotkalismy - ja, ona, moj maz i doszlo do wyjasnienia... Zaraz sobie znalazla innego faceta, a teraz jest jeszcze z innym, dodam ze innemu tez kiedys malzenstwo rozbila, sama jest tez po rozowodzie, maz ja zostawil dla innej i moze sie msci, chce innym tez zwiazki zepsuc... Nam nie zepsula, nie udalo jej sie :-)

Gość sytuacja bardzo_podobna
dwuznaczne czyli jakiego typu? jego do niej? czy czyjes do niego? moze to pomylka? ja mialam przypadek ze do mojego meza napisala pare smasow kolezanka z pracy bo miala nadzieje ze cos im wyjdzie, ale on byl "niechetny", przy mnie do niej zadzwonil i pytal co te smsy maja znaczyc to smiala sie jak wariatka, chyba liczyla ze moj maz sie nia zainteresuje, a on nie chcial, to z zemsty smsy, ale potem sie spotkalismy - ja, ona, moj maz i doszlo do wyjasnienia... Zaraz sobie znalazla innego faceta, a teraz jest jeszcze z innym, dodam ze innemu tez kiedys malzenstwo rozbila, sama jest tez po rozowodzie, maz ja zostawil dla innej i moze sie msci, chce innym tez zwiazki zepsuc... Nam nie zepsula, nie udalo jej sie :-)

Wiem tyle ze to jest jego klientka maja codzienny kontakt , jej smsy szybko kasuje ale przez pomylke chyba zostawia swoje, ostatnio zaprosila go do domu i nie wygladalo to napierwsze zaproszenie!! on jej odpowiada ze to swietny pomysl i przesyla buzki!!

Gość niepokojace
ja bym go zapytala wprost. a najlepiej skopiuj te smsy jesli masz mozliwosc by sie nie wyparl. dotarlabym do zdziry i nia tez bym porzadnie trzepnela.

Gość w temacie
a czasami trzeba zajrzeć, zeby dowiedzieć się, czy facet taki wierny, na jakiego wygląda. Ja ufałam, o nic nie podejrzewałam, myślałam, że jesteśmy tylko dla siebie. Po kilku miesiącach wspólnego mieszkania coś mnie tknęło, nie umiem tego nazwać, intuicja? Pierwszy raz w życiu sprawdziłam mu telefon i znalazłam to, o co w życiu bym go nie podejrzewała. Także darujcie sobie teksty, że telefon to świętość, nietykalny itd.

zdradza cie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oczyyyyyyyyywiscie ze masz rac
ja sie z toba zgadzam. ufac ale sprawdzac. zaufac to mozna kobiecie, ale nie facetom sory, a intuicja żadko nas zawodzi

Gość oczyyyyyyyyywiscie ze masz rac
tez jestem przekonana ze cie zdradza, ale pewnie bedzie sie wypierał i kłamał jak z nut, bądz na to przygotowana. zwykle tak jest, ze jak sa podejrzenia zony to juz jest przewaznie po fakcie

Gość neotia
Tez tak mialam...:( Ufalam bezgranicznie... Ale kiedys On sobie zasnal w srodku dnia, a mi sie troszke nudzilo i tak zaczelam sie bawic jego komorka i tak dla smiechu weszlam na smsy. Co tam zobaczylam...:( Szkoda gadac... Ale On sie wszystkiego wyparl, wymysli jakies klamstewko na poczekaniu, a ja uwierzylam... Po kilku miesiacach sie okazalo... ZDRADZAL MNIE PRZEZ POL ROKU...:(:(:(

Gość yyyyyyyyyyxxxxxxxxxxxx
I tego sie boje zdrada wyjdzie na jaw i co dalej ... mamy dziecko

Pewnie myśl zasady "czego oczy nie widzą..."? Skoro sms'y są dwu a nie jednoznaczne i nie masz pewności, to może jakiś przykład?

Gość neotia
Wiem jak sie czujesz.... Czasami tez wolalabym nie wiedziec...:( Prawda za bardzo boli...:( Ale tak nie mozna... Wiem, latwo powiedziec... Ech...bez sensu to wszystko:(

Gość yyyyyyyyyyxxxxxxxxx
No włśnie prawda boli nie wiem jak sobie poradze..