Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeopomocraz

Mógłby ktoś mi pomóc?

Polecane posty

Gość proszeopomocraz

Rozumiem ogólny, bardzo ogólny sens tego tekstu i proszę o przetłumaczenie, żebym mogła go lepiej zrozumieć :) Historic Hotels of Europe was created with the objective of promoting global awareness for the 18 finest historic hotels associations through a co-operative marketing strategy. The hotels in the association represent their countries' national cultural traditions, historic heritage and architecture. Every property within the Historic Hotels has its own distinctive style and character, and guests will be sure to enjoy a variety of experiences when travelling from country to country and staying at our member hotels.

Gość już pomagam
Hotele historyczne Europy została stworzona z myślą o wspieraniu globalnej świadomości na 18 najlepszych hoteli historycznych stowarzyszenia poprzez spółdzielni strategii marketingowej. Hotele w stowarzyszenia krajowe reprezentują swoich krajów tradycji kulturowych, dziedzictwa historycznego i architektury. Każda nieruchomość w Historic Hotels ma swój odrębny styl i charakter, a goście będą liczyć na różnorodnych doświadczeń podczas podróży z kraju do kraju i pobyt w naszym członkiem hotele

Royal to hotel z tradycjami, mogący się pochwalić bogatą przeszłością i historycznym znaczeniem. Sięgający swoją historią roku 1900 obiekt należy dziś do najstarszych poznańskich hoteli. Jeszcze pod koniec XIX wieku w miejscu dzisiejszego hotelu stała destylarnia, produkująca wysokogatunkowe wina. W późniejszym czasie na jej tyłach wybudowany został budynek kamienicy, w którym powstał przedwojenny hotel "Royal". W świadectwie przemysłowym z 1929 określony został jako "mały hotel w podwórzu".

Gość proszeopomocraz
juz pomagam też to mam.. ale chodzi mi o tłumaczenie "z sensem". drzewiecki to nie to ;p